18 січ. 2018 17:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

105

0

У Вінниці 18-річний хлопець перерізав собі вени

У Вінниці 18-річний хлопець перерізав собі вени

 Годину поліцейські шукали юнака, який пішов з дому, аби покінчити життя самогубством


У Вінниці 18-річний хлопець перерізав собі вени

В ніч з 17-го на 18-те січня, близько 00:30, патрульні поліцейські отримали виклик від неповнолітньої дівчинки. Вона повідомила інспекторам, що її 18-річний брат пішов з дому і не виходить на зв’язок. Юнака знайшли з різаними ранами рук.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінницької області.

Перед цим хлопець зателефонував рідним, сказав, що любить їх, попрощався і повідомив, що збирається порізати собі вени. При цьому юнак зізнався, що знаходиться біля лікарні імені Ющенка. Потім зв’язок із ним обірвався.

Патрульні оперативно відреагували на виклик і за кілька хвилин прибули до лікарні імені Ющенка. Туди ж, викликавши таксі, швидко приїхали мати та сестра хлопця.

Тривалий час патрульні з родичами юнака займались його пошуками, однак безрезультатно. Інспектори також викликали на місце події слідчо-оперативну групу та кінологів.

Через годину після пошуків хлопець таки зателефонував матері, скориставшись телефоном одного із таксистів, і повідомив їй, де знаходиться.

Юнака патрульні знайшли на вулиці Зодчих з різаними ранами рук. Він дійсно намагався покінчити з життям. Для нього одразу викликали швидку допомогу. До приїзду медиків патрульні перев’язали хлопцеві руки, аби припинити кровотечу. Після цього його помістили до карети швидкої і супроводили до лікарні.

У Вінниці 18-річний хлопець перерізав собі вени 

У Вінниці 18-річний хлопець перерізав собі вени - фото 2 

 

Вiнниця.info, фото -прес-службa пaтрульної поліції Вінницької облaсті.