16 квіт. 2018 16:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

92

0

У Вінниці 25-річний чоловік жорстоко побив товариша під час застілля

У Вінниці 25-річний чоловік жорстоко побив товариша під час застілля

 Слідчі оголосили про підозру вінничанину, який важко травмував товариша по чарці


У Вінниці 25-річний чоловік жорстоко побив товариша під час застілля

 Побутовий конфлікт між двома п’яними чоловіками, який виник під час застілля, призвів до того, що 25-річний молодик завдав старшому на 21 рік знайомому тяжких тілесних ушкоджень. До обрання міри запобіжного заходу правопорушник затриманий у процесуальному порядку.

Прo це пoвідoмляє відділ кoмунікації ГУ НП Вінниччини.

15 квітня до Лівобережного відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 46-річного чоловіка з численними тяжкими тілесними ушкодженнями. Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав з власної необережності.

За словами начальника Лівобережного відділення потерпілого Романа Андрущака, поспілкувавшись з чоловіком та проаналізувавши характер отриманих ушкоджень, поліцейські прийшли до висновку, що вінничанина побили. Опрацювавши коло спілкування останнього, поліцейські затримали причетного до вчинення злочину 25-річного жителя обласного центру.

Як з’ясувалось згодом, між п’яними чоловіками виникла суперечка, в ході якої правопорушник руками та ногами побив потерпілого.

Затриманому у процесуальному порядку зловмиснику оголошено про підозру у заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження згідно ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Вiнниця.info