7 черв. 2018 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

123

0

У Вінниці 50 світлофорів працюватимуть цілодобово

У Вінниці 50 світлофорів працюватимуть цілодобово

 У Вінниці з червня 50 світлофорів на магістральних вулицях міста 


У Вінниці 50 світлофорів працюватимуть цілодобово

 У Вінниці з червня 50 світлофорів на магістральних вулицях міста працюватимуть в цілодобовому режимі, без переведення вночі в режим жовтого миготливого.

Про це Вiнниця.info повідомили у Патрульній поліції Вінницької області.

«У Вінниці всього є 176 світлофорів. Патрульні спільно з міською радою періодично обговорюють, де саме потрібно змінити режим роботи світлофорів, де потрібно додати секунди. Під час одного з таких засідань було вирішено на декількох перехрестях встановити цілодобовий режим роботи світлофорів. Ми сподіваємось, що дані заходить зменшать аварійність на території міста.

Заплановано, що на 50 магістральних вулицях будуть працювати світлофори у цілодобовому режимі, більшість з них вже так і працює», - розповіла прес-секретар патрульної поліції Тетяна Фіщук.

Наприклад, в цілодобовому режимі працюватиме світлофор на перехресті Хмельницьке шосе – Магістратська, Хмельницьке шосе – Данила Галицького, Келецька – Пирогова, Келецька – Ляля Ратушна….

«Маємо перший невеличкий, але відчутний результат співпраці Вінницька міська рада з групою «Транспорт і мобільність» по розробці концепції Вінниця-2030.

Вітаю вінничан і гостей міста, тепер переходити дорогу вночі стане безпечніше, а також припиняться «нічні перегони», - написав у «Фейсбук» громадський активіст Віктор Перлов. 

Вiнниця.info