28 листоп. 2014 12:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

28

0

У Вінниці бабуся потрапила під колеса BMW

У Вінниці бабуся потрапила під колеса BMW

 Переходила дорогу не на переході


У Вінниці бабуся потрапила під колеса BMW

27 листопада близько 11 години по вулиці Фрунзе 36-річний водій автомобіля «BMW 520i», рухаючись в напрямку вулиці 50-років Перемоги допустив наїз на пішохода. Попередньо встановлено, що жінка перетинала проїжджу частину дороги у невстановленому місці.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди літня жінка отримала численні тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні.

У Вінниці бабуся потрапила під колеса BMW

У Вінниці бабуся потрапила під колеса BMW - фото 2

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

У Вінниці бабуся потрапила під колеса BMW - фото 3

Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. З’ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0