22 лип. 2015 15:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

63

0

У Вінниці безкоштовно покажуть 13 короткометражок і мультфільм

У Вінниці безкоштовно покажуть 13 короткометражок і мультфільм

 ВІнничан запрошують переглянути роботи молодих кіноматографістів


У Вінниці безкоштовно покажуть 13 короткометражок і мультфільм

 25 липня у Вінниці в рамках Форуму «Громада-Влада-Бізнес» безкоштовно показуватимуть українські короткометражки. З 11:00 до 15:30 всі бажаючі можуть переглянути у кінотеатрі «Родина» роботи команди молодих кінематографістів.

Про це інформує прес-служба БФ «Подільська громада».

Покази складатимуть з трьох блоків: «Зріз української анімації останніх років», «Сучасне українське кіно» та «Сучасний український анімаційний серіал».

Програма заходу

I блок (11.00 - 13.00). Зріз української анімації останніх років

Глядачам випаде унікальна можливість подивитися різні за стилістикою, жанром та темою мультфільми молодих українських мультиплікаторів, що продемонструють різноманіття технологій та видів створення анімацій.

«Постпродакшн та бородань» - режисер Володимир Власенко. Коротенька історія про те, як маленькі люди роблять магію у великому кіно.

«Мума» - режисери Тіна Танащук, Андрій Міськів. Маленьке слоненятко Суня загубив свою маму. Божа корівка та інші звірі допомагають йому її знайти. Вони починають веселу мандрівку.

«Про магазин щастя» - режисер Тарас Підгірняк. Одна з відмінностей жінок та чоловіків - це процес прийняття рішень. Особливо, коли потрібно обирати собі половинку.

«Пошкодження» - режисер Володимир Власенко. Історія про робота, що загубив своє серце, та намагається знайти йому заміну в своєму дивному механічному світі.

«Swan» - режисер Сашко Даниленко. Наші душі подібні до лебедів. Ми маємо тільки одне справжнє кохання у житті. І це кохання сильніше за відстань і час. Інколи навіть межа між світами не є перепоною для нього.

«Атлантида – маятник часу» - режисер Олександр Нарижнєв. Ця історія про П'ятого Короля Антлантиди. Як розповідають легенди - Азус Аверус, той самий король, мав чарівний камінь, так званий «Маятник часу». З його допомогою він міг здійснювати переходи у часі. Одного разу Король спробував змінити своє минуле. Він перенісся так далеко в минулому, що зустрів дев'ятьох творців світу. Це змінило його долю та долю його міста на багато сотень років...

II блок (13.00 - 14.00). Сучасне українське кіно

«Кінотеатр Україна» - режисер Максим Мадонов. Студенти привозять українське кіно в закинутий кінотеатр "Україна", що стоїть в маленькому провінційному містечку. Молоді кінематографісти власними силами повертають кінотеатр до життя і привертають увагу громади до кіно, намагаючись зрозуміти, що буде, якщо українське кіно відродиться.

«Знеболювальне» - режисер Валерія Сочивець. Лікар змушений їхати разом із своєю пацієнткою в гори. Це буде подорож, яку він ніколи не зможе забути.

«Скажи кукуруза» - режисер Валерія Кальченко. Що, якби Рокі Бальбоа був дівчиськом з Польщі, з дефектом мовлення та 152 см на зріст, котре мріє вступити до театрального університету в Києві? Знайомтесь, Вероніка Клешня, вона навчить як досягти успіху.

«Semi sevem» (з татарської «Тебе кохаю») - режисер Наріман Алієв. Сюжет розгортається в Криму. Кримський татарин Азіз кохає росіянку Машу, але його та її батьки зроблять усе, щоб вони ніколи не були разом. Сюжет розгортається в Криму. Кримський татарин Азіз закохується у молоду росіянку Машу, але їх батьки зроблять усе, щоб закохані ніколи не були разом.

«Віддалік» - режисер Катерина Горностай. «Ми будемо з тобою разом допоки смерть не розлучить нас» - це відповідь на питання «до коли?». А як щодо іншого питання – «як ми будемо?». Бо коли закінчиться закоханість, доведеться вирішувати «як». І «як довго» також. Молода пара шукає відповіді на ці питання.

«Вага» - режисер Юрій Шилов. Людина лягає в сквері на траву, через це і не тільки відбуваються паралельні діалоги людей.

«Син» - режисер Філіп Сотниченко. Під час політичної кризи молода пара знаходиться в процесі розлучення. Мати хоче поїхати з дитиною закордон, але батько проти.

III блок (14.00 - 15:30). Сучасний український анімаційний серіал

Перший закарпатський мультсеріал «Наша Файта». Це український анімаційний серіал, створений закарпатськими КВНівцями, учасниками анімаційної студії «Наша Файта». Основу сюжету складають пригоди хлопця, який розчарувався у житті, друзях і головне – у своїй країні. Але він зустрічає людину, яка відкриває йому очі на те, що життя чудове, а рідний край багатогранний.

Програма:

1 серія «Welcome to Закарпаття»

2 серія «Перша подорож»

3 серія «Хустські Пригоди»

4 серія «Тячівщина»

Бонус-серія «Найкращий подарунок»

ВИННИЦА.info