22 квіт. 2015 10:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

62

0

У Вінниці будують потужний спортивний майданчик

У Вінниці будують потужний спортивний майданчик

 Новий спортивний майданчик з’явиться на Фрунзе


У Вінниці будують потужний спортивний майданчик

 На початку травня у Вінниці по вулиці Фрунзе, 65,71 з’явиться новий спортивний майданчик з турніками для street workout. А у дворі по вул.Стеценка,44 встановлять мультикомплекс.

Про це інформує прес-служба Вінницької міської ради.

«На початку квітня у Вінниці розпочалися роботи по встановленню спортивного майданчика по вулиці Фрунзе,65,71. На даний час завершуються роботи по влаштуванню обладнання. Майданчик матиме дві зони. У одній з них буде чотири тренажери, в іншій – комплекс для street workout. Майданчик буде огороджений, матиме лавки та зовнішнє освітлення», – каже директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик.

Також тривають роботи по влаштуванню мультикомплексу по вул. Стеценка,44. Такі майданчики користуються значною популярністю так як поєднують у собі дитячий ігровий та спортивно-тренажерний майданчики. Вони встановлюються у місті вже четвертий рік поспіль. Наразі в місті їх вже 23.

Вже більше десяти років у Вінниці практикується встановлення невеликих дитячих та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях. З того часу таких майданчиків у місті з’явилось більше двох сотень. У минулому році у дворах висоток облаштовані вісім нових ігрових майданчиків, на цей рік заплановано встановити десять. Наразі це плани, їх остаточна кількість залежатиме від активності мешканців щодо дольової участі у їх будівництві та від стабільності цін на обладнання дитячих майданчиків.

ВИННИЦА.info