21 верес. 2015 11:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

119

0

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату

 Потенційний кандидат від «Батьківщини» безкоштовно запросив до зоопарку


У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату

 20 вересня відвідувачі заходили до Вінницького зоопарку, який є комунальним підприємством, не купуючи квитків. На вході їм повідомляли, що безкоштовний вхід до звіринця у цей день влаштувала партія «Батьківщина» і особисто голова депутатської фракції «Батьківщини» у Вінницькій міськраді Юрій Іорданов.

Про це повідомляє прес-секретар Громадянської Мережі ОПОРА у Вінницькій області.

За кілька днів до цього подію анонсували у місцевих ЗМІ. Так, у місцевій пресі (зокрема, газета «33 канал») було опубліковано оголошення: «Відпочинь з родиною у Вінницькому зоопарку. За підтримки голови депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Вінницькій міській раді Юрія Іорданова: - Запрошую батьків та дітей у неділю 20 вересня, з 11 до 17 години у Подільський зоопарк. Вхід безкоштовний…»

Банер подібного змісту було розташовано і на вході до зоопарку, де люди в одязі з символікою партії «Батьківщина» вручали відвідувачам газети «Вечірні вісті» («спецпроект» всеукраїнського суспільно-політичного тижневика, повністю присвячений цій політсилі) та бажали гарного відпочинку.

Зокрема, одна з жінок, що роздавали газети, говорила: «Вхід сьогодні безкоштовний, партія «Батьківщина» вже заплатила. Бажаємо вам хорошого відпочинку…».

Як зазначено на сайті зоопарку, вартість вхідних квитків становить для дорослих 30 грн., для школярів 10, для дошкільнят 5 грн., а для дітей до трьох років – безкоштовно. 20 вересня, у зв’язку з акцією від «Батьківщини», у закладі було більш людно, ніж в інші вихідні. 

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату 

 У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату - фото 2

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату - фото 3 

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату - фото 4 

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату - фото 5 

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату - фото 6 

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату - фото 7 

У Вінниці «БЮТ-івець» зоопарком завойовував прихильність електорату - фото 8

Довідка.

Юрій Іванович Іорданов – депутат Вінницької міської ради, голова фракції ВО «Батьківщина», у 2012 році балотувався до Верховної Ради у виборчому окрузі №12 (м. Вінниця) як самовисуванець і запам’ятався «креативною» агітацією за допомогою БТРа, а в 2014 році був включений до партійного списку кандидатів у нардепи від «Батьківщини» під 139-м номером.

Також у квітні поточного року Ю. Іорданов, будучи заступником начальника КП «Вінницяміськтеплоенерго», висував на розгляд обласної ради (безуспішно) свою кандидатуру на посаду керівника обласного комунального підприємства «Віноблагроліс». Саме до структури «Віноблагролісу» як відокремлений підрозділ належить розташований у Вінниці Подільський зоопарк.

ВИННИЦА.info