11 груд. 2015 14:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

77

0

У Вінниці через два роки планують відкрити школу на «Поділлі». Фундамент вже будують

У Вінниці через два роки планують відкрити школу на «Поділлі». Фундамент вже будують

 Мерія відповіла не петицію вінничан про будівництво школи на Поділлі. Школу планують збудувати за два роки


У Вінниці через два роки планують відкрити школу на «Поділлі». Фундамент вже будують

 На сайті електронних петицій до Вінницької міської ради городяни зареєстрували звернення щодо будівництва школи у мікрорайоні «Поділля». Менше як за 5 днів петиція зібрала необхідну кількість підписів. 10 грудня на сайті розмістили відповідь, в якій зазначено, що до кінця 2015 року інвестор (Концерн «Поділля») планує виконати комплекс робіт з будівництва фундаментної частини будівлі школи, а в 2017 році об’єкт планують ввести в експлуатацію.

«Питання будівництва школи в мікрорайоні «Поділля» знаходиться на особливому контролі керівництва Вінницької міської ради та є пріоритетним щодо розвитку галузі «Освіта» у місті.

На даний час за рахунок коштів інвестора (Концерн «Поділля») розроблено проектну документацію на будівництво школи. Вартість будівництва за цінами 2012 року складає понад 71,0 млн. грн. Також, за рахунок коштів інвестора до кінця 2015 року планується виконати комплекс робіт з будівництва фундаментної частини будівлі школи.

Відповідальними департаментами міської ради опрацьовується питання щодо фінансування робіт по будівництву школи у 2016 році за рахунок коштів державного та міського бюджетів. Зокрема, подано пакет документів на участь у обласному відборі інвестиційних проектів, фінансування яких може здійснюватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Планується залучити 27,3 млн. грн. з державного бюджету та передбачити кошти міського бюджету в сумі 2,7 млн. грн. на виконання першочергових робіт з будівництва школи. У 2017 році заплановано завершити будівництво та ввести об’єкт в експлуатацію», - зазначено у відповіді.

ВИННИЦА.info