8 січ. 2017 12:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

59

0

У Вінниці через негоду відмовляються працювати таксисти, на дороги виїжджають вдвічі менше машин

У Вінниці через негоду відмовляються працювати таксисти, на дороги виїжджають вдвічі менше машин

 Таксисти скаржаться на низькі тарифи та великий розхід палива


У Вінниці через негоду відмовляються працювати таксисти, на дороги виїжджають вдвічі менше машин

8 січня у Вінниці важко викликати таксі. Через несприятливі погодні умови більшість водіїв відмовилися працювати.

«Перше – через велику вірогідність автопригод.  Хто буде мені компенсувати машину та втрачений час на ремонт, якщо мене хтось раптом вдарить? Або гірше, якщо я когось. Друге. По таким дорогам, а вони на 12 годину дня не чищені, можу це певно заявляти, адже по Стеценко та Шершова страшно пішки ходити, відчуваєш себе Бетменом, який перший раз вийшов на порятунок людства. Слизько так, що словами не передати. А брати на себе відповідальність за чиєсь життя, нехай беруть ті, хто має чистити ті дороги. Третє. Великий розхід палива. У мене машина не рахує простій.   А стояти на світлофорах та заторах, я за свій рахунок не збираюся. У мене також є діти та потреби по життю. Четверте. Найголовніше. Якщо до початку АТО ми заробляли  по 40 центів на кілометрі, то тепер по 20-ть. Повірте, ми також хочемо заробляти, як нормальні люди. Ми не проти благодійності. Але, ще трішки, самі вийдемо з протягнутою рукою під церкву милостиню просити», - розповів Вінниця.info. таксист Віталій Тягун.

Дороги обласного центру були б ще більше вільними від таксі, якби на лінії не виходили водії з найближчих від Вінниці населених пунктів.

«Життя примушує людей не боятися нічого а працювати. Томи люди жертвують собою та виїжджають. Так само було багато заїжджих таксистів у літній період. Коли більшість моїх вінницьких колег відпочивали на морі, чи в інших місцях. Тому якщо таксист раптом не знає, куди вас везти, не переживайте, він не тупий, просто не знає Вінниці. Адже приїхав з Стрижавки, чи Літина», - зауважив Віталій.

Вінниця.info.