15 верес. 2014 16:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

34

0

У Вінниці ДАІ-шники знайшли нарколабораторію «на колесах»

У Вінниці ДАІ-шники знайшли нарколабораторію «на колесах»

В зупиненому «КІА» працівники ДАІ виявили предмети та прекурсори для виготовлення наркотиків


У Вінниці ДАІ-шники знайшли нарколабораторію «на колесах»

В м. Вінниці працівники Державтоінспекції у салоні автомобіля "KIA CERATO" виявили справжню наркотичну лабораторію. За кермом автівки знаходився студент-киянин.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Патрулюючи вулиці обласного центру, інспектори ДПС поблизу одного з розважальних нічних закладів помітили двох молодиків з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Один з них сів за кермо іномарки, а інший – на пасажирське сидіння, та вони поїхали.

На перехресті вулиць Пирогова - Гоголя інспектори ДАІ зупинили даний автомобіль. Під час спілкування з нетверезим 21-річним водієм міліціонери звернули увагу, що обидва чоловіки помітно нервують. Виявилося, що молоді люди приїхали в Вінницю зі столиці розважитися. При чому, у водія посвідчення на право керування транспортним засобом було відсутнє.

Під час огляду транспортного засобу в багажному відділенні легковика було виявлено справжню наркотичну лабораторію. В автомобілі знаходилось чимало предметів та прекурсорів для виготовлення наркотиків: 3 колби різних об’ємів, електронні ваги, металева мініпіч для сухого палива, 6 пляшок прозорої рідини з різким запахом, 10 поліетиленових пакетів гранульованої речовини білого та жовтого кольору, шприци, респіратор та 2 каністри об’ємом по 10 літрів прозорої рідини невідомого походження.

У Вінниці ДАІ-шники знайшли нарколабораторію «на колесах»

У Вінниці ДАІ-шники знайшли нарколабораторію «на колесах» - фото 2

У Вінниці ДАІ-шники знайшли нарколабораторію «на колесах» - фото 3

 У Вінниці ДАІ-шники знайшли нарколабораторію «на колесах» - фото 4

 На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції, яка вилучила підозрілі предмети і речовини та направила на експертизу в НДЕКЦ при УМВС.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, молоді люди у винайманому гаражі планували навчити знайомих вінничан виготовляти амфетамін.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 311 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів).

За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info

 


0
0