10 квіт. 2012 14:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

38

0

У Вінниці дітей допустили до ROSHENівських таємниць

У Вінниці дітей допустили до ROSHENівських таємниць

Вінницька кондитерська фабрика розширила екскурсійну програму Дитячого розважального центру, включивши до неї відвідування виробничих цехів, де роблять шоколадні цукерки


У Вінниці дітей допустили до ROSHENівських таємниць

Вінницька кондитерська фабрика корпорації ROSHEN розширила свою екскурсійну програму для дітей. Тепер окрім відвідання вже улюбленого багатьма школярами унікального і єдиного в Україні дитячого розважального центру ROSHEN, дітям дають можливість подивитись на справжнє виробництво шоколадних цукерок «Шоколапки».

Минулого тижня до «таємниці виготовлення цукерок» доторкнулися учні 3-6 класів сільської школи з Василівки Тиврівського району, які спеціально приїхали у Вінницю на екскурсію до «рошенівського» центру.

Екскурсія почалась з цеху, де виробляються цукерки «Шоколапки». Перед початком екскурсії дітлахи вдягають обов’язковий для високотехнологічного виробництва спецодяг та бахіли. Вже у цеху екскурсовод розповіла школярам, що на виробництві працює 5-6 технологів, які слідкують за технологічним процесом роботи обладнання з виробництва цукерок.

Раніше (ще до відкриття Дитячого розважального центру – авт.), на «рошенці» проводились екскурсії у цех, де школярам демонструвалась лінія з виробництва вафельної продукції. «Багато з тих, хто до нас приїжджає, говорили, що хотіли б побачити саме виробництво цукерок. Тому й було підготовлено відповідне приміщення та можливості, щоб можна було продемонструвати виробництво солодощів», - розповіла екскурсовод Марина. Тож тепер, під час екскурсії цехом, діти мають можливість спостерігати за виробництвом цукерок «Шоколапки». Дивляться вони за «шоколадною таємницею» через скляну стіну для того, щоб убезпечити дітей від техніки і не заважити виробничому процесу.

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

Отримавши задоволення від спостережень за виробництвом улюблених солодощів, школярі вирушили до Дитячого розважального центру, який запропонує василівським школярам поринути у країну шоколаду й в ігровій формі допоможе їм розібратись з усіма премудростями виготовлення шоколаду. На дітей вже чекала захоплююча подорож по 5 кімнатах, які зберігають секрети цукру, шоколаду, карамелі, смаку та запаху.

До речі, з початку відкриття розважального центру ROSHEN (22 грудня 2010 року – авт.) його вже відвідали близько 27 тисяч дітей. «Вінницьких школярів на екскурсії в нас не так багато, більшість діток – з районів. Ми запрошуємо школярів до наших екскурсій й розсилаємо повідомлення-запрошення до шкіл Житомирської, Черкаської, Хмільницької областей», - зазначила Марина, продивилась графік і додала: «в нас замовили екскурсії з Сум, з Одеси, Іллічівська, Житомира, Умані, Хмільницького, Шепетівки».

«Що ж стосується саме Дитячого центру, то коли дітки приходять, зазвичай в них дуже багато емоцій, їм подобається насиченість кольорів у розважальному центрі і вони не те, що перебігають з однієї кімнати в іншу – вони літають», - розповіла екскурсовод Марина.

Вона каже, що емоції школярів з міста та з сільської місцевості дуже відрізняються. «З міста дітки більш розкуті, їм потрібно більше свободи і самостійності, яку ми їм даємо, а сільські діти - вони більш спокійніші, не такі рішучі, але вони з таким подивом та такою увагою на усе реагують, у них «горять» очі», - зазначила Марина.

Деякі групи, коли приїжджають на екскурсію, привозять свої вироби, дарунки, подяки. Марина продемонструвала плакати, на яких школярі, готуючись до візиту на фабрику й у розважальний центр, намалювали цілий процес виробництва, продажу та споживання цукерок, запропонували ROSHEN й нові види солодощів.

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

 \"\"

За словами Марини, кожна екскурсія є повчальною не лише для дітей, а й для екскурсоводів, які працюють зі школярами. «З кожної екскурсії ми також для себе щось беремо, наприклад, в кожній групі – є лідер, якого ми для себе виділяємо, з ним потрібно подружитись, і тоді уся екскурсія проходить «на ура» - діти бачать, що він слухається, і самі слухаються – це стосується більше груп з міських шкіл», - зазначила Марина.

В цей же час завершилась екскурсія Дитячим розважальним центром василівських школярів, які з подарунками від ROSHEN одночасно вражені й задоволені побаченим та почутим вирушили до автобусу. Діти в один голос сказали, що їм було надзвичайно цікаво, і один поперед іншого розповідали, що бачили «живого робота», який їм розповів про виготовлення шоколаду. Діти раділи з того, що бачили цікавий фільм у форматі 4D й під час перегляду їм «робили масаж». Василівські школярі з захватом розповідали про повчальні та цікаві завдання пов’язана з виробництвом шоколаду, які вони виконували у розважальному центрі.

 \"\"

 \"\"

Розмістившись у автобусі, із радістю та бажанням ще раз повернутись, школярі вирушили до рідної Василівки ділитись враженнями зі своїми односельчанами.

ВИННИЦА.info


0
0