8 серп. 2018 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

87

0

У Вінниці дітей з багатодітних родин запрошують до участі у фестивалі малюнків

У Вінниці дітей з багатодітних родин запрошують до участі у фестивалі малюнків

 У Вінниці дітей з багатодітних родин запрошують до участі у фестивалі малюнків


У Вінниці дітей з багатодітних родин запрошують до участі у фестивалі малюнків

 У Вінниці відбудеться фестиваль малюнків для дітей з багатодітних родин міста Вінниці на тему: «Мрії дітей – майбутнє України». Щоб взяти в ньому участь, хлопчикам та дівчаткам потрібно намалювати малюнок для захисників України та передати його організаторам, всі роботи будуть відправлені воїнам на територію ООС.

Про це повідомляє прес-службa Вінницької міської рaди.

Департамент соціальної політики міської ради в рамках реалізації Комплексної програми «Основні напрямки соціальної політики у м. Вінниці на 2015-2020 роки» проводить Фестиваль малюнків для дітей з багатодітних родин міста Вінниці на тему: «Мрії дітей – майбутнє України» (для відправлення малюнків воїнам на територію ООС). Захід відбувається з нагоди відзначення Дня знань у 2018 році.

Щоб стати учасником фестивалю, дітям з багатодітних сімей, які перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці, потрібно намалювати омріяну Україну і надіслати малюнок на адресу організаторів. Усі творчі роботи обов’язково будуть відправлені воїнам на територію ООС для підняття їм бойового духу. Вікова категорія учасників не обмежена. Загальна кількість учасників від однієї багатодітної сім’ї не повинна перевищувати 5 осіб.

Художні роботи виконуються на аркуші паперу формату А3 або А4 в довільній графічній або живописній техніці олівцями, фарбою, фломайстрами тощо. Організаційному комітету роботи подаються без рамки. Кожна подана на Фестиваль робота повинна додатково супроводжуватися анкетою з короткою історією про родину та автора художнього твору. Разом з малюнками і анкетою. Її учасники подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї.

Роботи потрібно принести до 31 серпня до організаційного відділу департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, що за адресою вул. Соборна, 50, тел. для довідок: 50-86-89, контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

Підбиття підсумків та нагородження учасників відбудеться 6 вересня о 16.00 у приміщенні актової зали Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Вінниці, за адресою:  вул. Соборна, 50. Під час заходу на учасників чекає театралізована програма «В країні сонця, мрій і знань», ігри, конкурси, розваги, подарунки та  виставка малюнків «Мрії дітей – майбутнє країни».

Вiнниця.info