7 серп. 2014 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

34

0

У Вінниці діти замінять алмази з діамантами

У Вінниці діти замінять алмази з діамантами

 Вінницький завод "Кристал" передав місту 16,8 тис. кв. м своїх адмінбудівель під розміщення установ освіти, культури й спорту


У Вінниці діти замінять алмази з діамантами

 Вінницький завод з обробки алмазів "Кристал" передав у комунальну власність Вінниці кілька своїх адміністративних будівель загальною площею 16,808 тис. кв. м.

За відповідне рішення проголосувало 39 з 40 депутатів, що взяли участь 7 серпня в роботі сесії міськради (усього в міськраді 50 депутатів).

Зокрема, "Кристал" передає Вінниці свою 7-поверхову адміністративну будівлю і низку невеликих приміщень на території підприємства.

Зі слів виконуючого обов'язки мера Сергія Моргунова, передача місту цих приміщень обумовлена неможливістю держпідприємства їх завантажити під виробництва через специфіку роботи.

"При цьому місто приймає будівлі з умовою заборони їх подальшій приватизації", - зазначив він.

Моргунов додав, що на базі переданих будівель буде створено муніципальний креативний центр і розміщені установи освіти, культури й спорту, зокрема дитяча школа мистецтв "Вишенька", центр художньо-хореографічного утворення дітей "Барвінок".

В.о. мера Вінниці також повідомив, що міський бюджет бере на себе видатки з переміщення виробничих потужностей "Кристала" з переданих місту в інші приміщення.

Довідка

Державне підприємство "Вінницький завод "Кристал" працює за давальницькою схемою і є найбільшим заводом з виробництва діамантів в Україні.

Він також спеціалізується на виробництві ювелірних виробів і обладнання для гранувальних підприємств.

40% продукції завод експортує в Бельгію, США, Японію.

ВИННИЦА.info


0
0