13 серп. 2018 17:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

78

0

У Вінниці двоє братів влаштували погром на заправці, бо продавець не відкрив пляшку

У Вінниці двоє братів влаштували погром на заправці, бо продавець не відкрив пляшку

 Патрульні затримали двох братів за підозрою у вчиненні хуліганських дій на автозаправці


 12 серпня на одній з автозаправок міста Вінниці двоє відвідувачів влаштували погром. Представники приватної охорони, які приїхали на спрацювання тривожної кнопки, не змогли вгамувати п’яних дебоширів та викликали поліцію на допомогу. Патрульні поліцейські затримали правопорушників неподалік місця події та передали їх слідчо-оперативній групі.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінницької області.

Близько 23:30 компанія з п’яти чоловіків зайшла на заправку купити пиво. Двоє з них вчинили погром на заправці через те, що продавець не зміг їм відкоркувати пляшку. Працівник заправки натиснув на тривожну кнопку.

Представникам приватної охорони, які прибули на виклик, вгамувати дебоширів, які трощили прилавки, не вдалося. Тож вони викликали поліцію на допомогу.

Патрульні затримали правопорушників неподалік місця події. Зловмисники поводились агресивно та погрожували поліцейським фізичною розправою. Застосувавши спецзасоби, інспектори затримали їх та доставили до відділу поліції.

Правопорушниками виявились 31 та 34-річні брати, які раніше потрапляли в поле зору поліції. Один із них має судимість за вчинення вбивства.

Слідчо-оперативна група поліції встановить всі подальші обставини справи.

Вiнниця.info