9 лип. 2011 11:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

88

0

У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою»

У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою»

Радник Президента не захотіла обговорювати вітчизняну політику, проте заявила, що її хвилює занепад суспільства через тотальну наркоманію й алкоголізм


У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою»

Досить у незвичному образі постала у Вінниці один із найвідоміших політиків серед оточення Президента Віктора Януковича, донедавна заступник його Адміністрації, а зараз штатний Радник Президента Анна Герман. Вона приїхала на зустріч до вінничан, як жінка та письменник, презентуючи свою книгу «Червона Атлантида», яку нещодавно випустило видавництво «Довіра».

- Я не хочу, щоб ця невелика презентація стала предметом якогось політичного обговорення. Я цю книгу писала дуже довго. Почала її писати ще у радянські часи, закінчила лиш недавно, коли хворіла і лежала у лікарні. Ця книжка – про долю жінки, - відразу відрізала АннаГерман, зайшовши до зали у «Плеяді», де переважно зібрались члени Партії регіонів та їх прихильники.

Проте відійти від політичних тем на зустрічі із Радником Президента так і не вдалося. Хоча пересторога Герман перед началом зустрічі щодо політики допомогла присутнім не торкатися теми поведінки політичної опозиції в країні та на судовому засіданні по справі Юлії Тимошенко.

І все ж таки, присутнім вдалося витягнути АннуГерман на одкровення, коли затонули тему, що їй не подобається, коли вона їздить країною:

- Я бачу виродження українського села, яке колись складало основу української нації. Я бачу наскільки багато стало порожніх хат по селах. Я бачу, як люди п’ють алкоголь і як це відображається на поколіннях. Я бачу, як нищиться молоде покоління, наше майбутнє наркотиками. Наразі наша держава поки що не тільки дає у цьому собі ради, а й чомусь замовчує це, - сказала вона.

- Сьогодні на прес-конференції Президента було більше, ніж 400 журналістів зі всієї України. І ніхто з них не запитав, а як держава повинна перемогти таке страшне зло, яке загрожує нам більше ніж Чорнобиль, більше ніж безробіття, більше ніж економічні кризи – це тотальна наркоманія і алкоголізм, - продовжила Анна Герман гостру тему занепаду українського суспільства. - Вони настільки впливають на наш генофонд, що може за якісь 20 років ми можемо стати нацією, вибачте за слово, дебілів. Тому, що покоління знищених алкоголем й наркотиками дітей дасть таке насіння. І я хотіла б, щоб коли ми сьогодні говоримо про майбутнє України, говорили не тільки про те, скільки у нас заводів буде працювати, а чи будуть у нас люди, як здраво мислять, люди психічно врівноважені, люди, яким взагалі потрібен цей завод, які можуть працювати. Чи ми будемо собі завозити десь з Азії робітників, які будуть працювати на нашій землі, які будуть розмножуватися тут, і у такий спосіб загаситься наша нація, загаситься народ.

Шукаючи відповідь на поставлене самою запитання Анна Герман продовжила:

- Коли я бачу, що жінки народжують дітей тільки для того, щоб держава заплатила їм ці копійки, потім кидають тих дітей на вилицях – це страшно. І про це треба думати, говорити, дбати і розробляти національні стратегії, адже це національна безпека України. Ось де найбільша загроза національній безпеці – це тотальна наркоманія й алкоголізм, які нищать нашу націю, наш народ. Може це комусь вигідно, щоб нас менше було. Тоді нами буде легше маніпулювати з якогось центру, нав’язувати нам чиюсь волю, керувати нами й з часом заселити нашу територію якимись роботами.

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою»

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 2

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 3

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 4

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 5

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 6

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 7

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 8

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 9

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 10

 У Вінниці Анна Герман знайомила із своєю «Червоною Атлантидою» - фото 11

ВИННИЦА.info


0
0