23 серп. 2014 00:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Культура
0

33

0

У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах

У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах

День незалежності вінницькі клабери відсвяткують патріотичними вечірками.

 


У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах

 День незалежності вінницькі клабери відсвяткують патріотичними вечірками.

 

У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах

Хвилю патріотизму слідом за громадськістю підхопили нічні клуби. Ще у квітні під час анексії Криму у Вінниці почали влаштовувати патріотичні вечірки. Сьогодні у багатьох нічних закладах проходять різноманітні акції на підтримку захисників України. Наприклад, у «Планета мода бар» 1 гривню з кожного замовлення перераховують на рахунки благодійних фондів, а 24 серпня всі зібрані кошти за вхід у клубі «H2О» будуть передані на допомогу постраждалим в АТО.

- Зовсім неважливо звідки ти родом: з мальовничого Закарпаття чи з теплого Криму. Байдуже, чи ти розмовляєш українською мовою «или говоришь на русском языке». Всі ми - діти України! Ми - вільний народ! І це право у нас нікому не відібрати! Останні 9 місяців були дуже непростими для нас, але ми стали ще ріднішими один одному, більш згуртовані та загартовані! Надто дорогою ціною нам це дається і кожного дня ми повинні просити Бога, щоб живими поверталися наші хлопці, щоб Мати дочекалась Сина, а дівчина коханого! Ми маємо молитися і допомагати один одному, чим можемо! - пояснює свою позицію арт-дирекція клубу «H2О». - Разом ми здобудемо свободу! Адже правда за нами!

Далі - пропонуємо спецогляд «Вінниця.інфо» патріотичних вечірок, які 24 серпня пройдуть у Вінниці.

У арт-пабі «Beer&Blues» у неділю свято пройде у ритмі джазу. Спершу у закладі мала відбутися патріотична вечірка за участю популярної вінницької співачки Оксани Славної та гурту «Грамофони», проте за кілька днів до дня Х виступ було відмінено. Відтак, 24 серпня для вінничан програму «Jazz do it» презентує Анастасія Коберська. Концерт розпочнеться о 21.00. Вхід - 30 гривень.

У нічному клубі «Амагама» на День незалежності пануватимуть ритми r’n’b. На вечірці «Айранби made in Ua» для вас заграють діджеї: Kenny, Fresh Оne і Papa. Вхід: 30 гривень, дівчатам до півночі - безкоштовно.

У клубі «Планета мода бар» на вечірці «День незалежності України» за діджейським пультом можна буде побачити резидентів: dj Madis і dj Letskiy. За конкурси і розваги відповідальним, як завжди, буде MC Kalashnikov.

- У нас буде круто! - обіцяє гостям dj Madis.

Вхід на вечірку: 20 гривень, для всіх, хто прийде у вишиванках, - безкоштовний.

Гаслом вечірки «День незалежності» у нічному клубі «Н2O» стане вислів: «Свобода - це не те, що нам дали. Це те, що у нас не можна забрати!» Найяскравіші патріотичні вечірки у Вінниці проходять саме у цьому клубі. Тому, можна не сумніватися: молоді свідомі вінничани проявлять себе і 24 серпня! Дрес-код: вишиванки і український стиль.

- Ми не будемо встановлювати у цей день певної вартості входу. Хто скільки зможе, кожен по своїм можливостям. Але з певних міркувань після 1-ої години ночі мінімальна вартість входу становитиме 30 гривень, - зазначають у клубі. - Всі кошти підуть на допомогу постраждалим в АТО! Чекаємо на всіх, кому не байдуже наше майбутнє!  

Найгучніша вечірка 24 серпня чекає вінничан за межами міста - у заміському комплексі «Butterfly», розташованому у 20 км від Вінниці у с.Садове, до світанку триватиме музичний фестиваль «Dj Parade».

У першій половині дня тут акцент буде зроблено на сімейний відпочинок. З 10.00 вас чекають майстер-класи з прикладного мистецтва, дитяча анімація, рогатка Angry Birds, шоу мильних бульбашок, страйкбольний тир, лазер тег, водні скутери, пуля на воді, волейбол та футбол.

А вже з 17.00 і до самого ранку свої годинні сети для вас будуть грати 25 вінницьких діджеїв: Break Motion, Greendis, Demian Live, Chipa, Maboo aka Malibu, Fresh One, Papa, Kenny, Suxxy, HZ, TYO, Steve V, Egorkin, Angello Polini, Chistiy, Walkman, Letskiy, Tony Zverin, Wrong Boy, Buoi, Andrew Nagodny, RTMN, Sitchko Igor, Vian Date, Week & Dimm. Протягом свята лунатиме музика в стилі progressive house і tech-house, techno та r’n’b. А для повного розмаху організатори обіцяють «скупати» всіх у піні, ввімкнувши пінну пушку. Біля мікрофонів зустрічайте: МС Lucas, MC SunСанич, МС Француз, МС Ванчо Грозний, МС Kosmos.

Вхід на фестиваль: на весь день (з 10.00) - 100 гривень, з 20.00 - 50 гривень, із флаєром - 40 грн.

Веселого вам святкування!

 У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах - фото 2

 У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах - фото 3

 У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах - фото 4

 У Вінниці гроші для героїв АТО вже почали збирати у нічних клубах - фото 5

Валентина Кирильчук, ВИННИЦА.info

Фото - з офіційних сторінок вінницьких нічних клубів у соціальних мережах.


0
0