29 трав. 2015 17:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

31

0

У Вінниці хлопець не пішов на випускний, щоб зекономити гроші і передати українським бійцям

У Вінниці хлопець не пішов на випускний, щоб зекономити гроші і передати українським бійцям

 До батальйону «Вінниця-2», бійці якого перебувають зараз у зоні АТО, рушив гуманітарний вантаж


У Вінниці хлопець не пішов на випускний, щоб зекономити гроші і передати українським бійцям

 29 травня до батальйону «Вінниця-2», бійці якого перебувають зараз у зоні АТО, рушив гуманітарний вантаж, зібраний вінницькими волонтерами, закладами торгівлі та підприємствами. Основна частина «гуманітарки» - це продукти харчування. Окрім того, військовим буде передано конверт з грошима, який до БФ «Подільська громада» приніс цьогорічний випускник Дмитро Головенько. Юнак не пішов святкувати свій випускний, а зібрані кошти віддав на допомогу армії.

Про це інформує департамент у справа ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Загальний тоннаж вантажу – біля 4 тон.

«Загалом завантажено два буси, це буде гарною підтримкою для наших хлопців. В багатьох частинах зараз проблема з продуктами харчування, а декому не вистачає ще по одному комплекту форми - держава видала по одному комплекту, але оскільки люди стоять в нарядах, дощі йдуть, переодягнутися немає в що. Тому ми шукаємо можливості купити ще по одному. А в цілому багато питань: десь не вистачає запчастин, десь медикаментів. Безумовно, важко за один раз позалатувати всі дірки. Але дякуючи вінничанам,активним громадянам нашого міста, нам щось вдається», - каже Голова Наглядової ради БФ «Подільська громада», фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк.

Також із вантажем військовим передадуть гроші, які один з вінницьких випускників зекономив, вирішивши не йти на свій випуск.

«Приємно, що така свідомість сьогодні у підростаючого покоління. Кожен свідомий громадянин в такий важкий для держави час допомагає чим може, бо це спільна боротьба і цю війну маємо виграти», - зауважує Віктор Бронюк.

«По рахунку, який це вантаж, я навіть не скажу. Ми їх не рахуємо, а просто допомагаємо, координуємо роботу щодо збору необхідного вантажу від різних громадських і благодійних організацій по потребах у різні підрозділи, - каже в. о. міського голови Сергій Моргунов. - Цей вантаж складається з продуктів харчування, миючих засобів, води та медикаментів, частину з яких – надіслано нам з міста-побратима Бірмінгема. Дуже важливо, щоб ця допомога була вчасною та по потребі, а з іншого боку, щоб ні в якому разі не зменшувалася активність вінничан щодо допомоги нашим хлопцям в АТО».

У Вінниці хлопець не пішов на випускний, щоб зекономити гроші і передати українським бійцям

У Вінниці хлопець не пішов на випускний, щоб зекономити гроші і передати українським бійцям - фото 2

У Вінниці хлопець не пішов на випускний, щоб зекономити гроші і передати українським бійцям - фото 3

У Вінниці хлопець не пішов на випускний, щоб зекономити гроші і передати українським бійцям - фото 4

ВИННИЦА.info