23 квіт. 2014 10:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

28

0

У Вінниці хлопець з ножем напав на охоронців нічного клубу «Планета Мода-Бар»

У Вінниці хлопець з ножем напав на охоронців нічного клубу «Планета Мода-Бар»

Міліція з'ясовує обставини поранення приватних охоронців нічного закладу Вінниці


У Вінниці хлопець з ножем напав на охоронців нічного клубу «Планета Мода-Бар»

21-річний вінничанин наніс декілька ударів ножем двом охоронникам нічного клубу, в якому відпочивав часом раніше через те, що вони відмовлялися його впустити вдруге.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю Вінницького міського відділу УМВС України у Вінницькій області.

Зі слів охоронців, які зазнали поранення від ножа хулігана, часом раніше хлопець в приміщенні закладу сперечався зі своїм другом, тож обох довелося заспокоїти та вивести із приміщення на вулицю.

Після цього, один з них повернувся та намагався пройти назад у клуб. В чому йому було відмовлено. Розлютившись, зловмисник дістав ножа та почав наносити удари одному з охоронців, другий, побачивши це, заступився і також отримав близько трьох ударів.

На щастя охоронникам вдалося скрутити хлопця та викликати працівників міліції, але через отримані поранення чоловікам довелося звернутися за медичною допомогою.

За неофіційною інформацією місцем злочину став нічний клуб «Планета Мода-Бар».

Як розповів начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций, за підозрою у скоєні даного кримінального правопорушення був затриманий 21-річний вінничанин, який раніше був засуджений за пограбування.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної, холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Зловмиснику загрожує до 7 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info


0
0