11 лип. 2011 17:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Події
0

46

0

У Вінниці хуліган покусав міліціонера

У Вінниці хуліган покусав міліціонера

З натовпу лише єдина жінка наважилась втрутитися та викликала міліцію, вона ж єдина з усіх свідків погодилася дати свідчення


У Вінниці хуліган покусав міліціонера

У Вінниці під час затримання 31-річний хуліган покусав міліціонера.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Увечері 11 липня, коли співробітник міліції повертався додому побачив, як два молодики чіплялися до чоловіка років 55-60. На зупинці поряд стояло багато людей, вони підняли галас, однак ніхто не зателефонував до міліції. Міліціонер підбіг до нападників і став між ними, наказав припинити бійку, представившись працівником міліції. Проте хулігани почали бити вже й співробітника правоохоронних органів, який скрутив одного з них, а інший нападник продовжував бити потерпілого. Зловмисник, якого повалив на землю міліціонер пручався, декілька разів вдарив його в обличчя та вкусив за руки, намагаючись звільнитися. З натовпу лише єдина жінка наважилась втрутитися та викликала міліцію, вона ж єдина з усіх свідків погодилася дати свідчення.

Тим часом потерпілий чоловік втік, залишивши свого захисника одного з двома хуліганами. Другому нападнику теж вдалося втекти.

Після надходження на «102» повідомлення на місце пригоди прибули працівники «Беркуту», задіяні на патрулювання вулиць міста. Затриманий - намагався відбиватися, чинив непокору, бив ногою по службовому автомобілю.

Працівнику міліції першу допомогу надавали лікарі швидкої допомоги – у нього констатували забій м’яких тканин обличчя, кусані рани обох рук.

31-річного затриманого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, доставили до Замостянського районного відділу міліції м. Вінниці.

В діях підозрюваного вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.296 КК України (хуліганство) та ст.342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу).

Наразі міліція шукає другого хулігана та потерпілого, свідчення якого необхідні для слідства.

ВИННИЦА.info


0
0