7 лют. 2017 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

140

0

У Вінниці лідер гурту «Антитіла» зізнався, що любить єнотів та не відмовляється від пива

У Вінниці лідер гурту «Антитіла» зізнався, що любить єнотів та не відмовляється від пива

 Тарас Тополя у Вінниці поспілкувався з студентами 


У Вінниці лідер гурту «Антитіла» зізнався, що любить єнотів та не відмовляється від пива

 6 лютого лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя завітав до Вінниці щоб поспілкуватися з майбутнім нашого міста та України, а саме зі студентами Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського та медичного ім. М. Пирогова. Молодь активно ставила питання Тарасу стосовно творчої діяльності колективу, особистого життя, України та еміграції, волонтерства та громадської діяльності.

На початку розмови Тарас Тополя зізнався, що має непряме відношення до Вінниці.

«В цьому місті моя мама закінчила педагогічний, а тітка – медичний», - говорить музикант.

Під час відвертої бесіди лідер «Антитіл» поділився, що поштовхом до створення гурту стало бажання займатися музикою, а натхненням до написання пісень впливає на нього любов, особисті переживання і, звісно, ситуація на Сході країни.

«Якщо ви щось хочете, мрієте про це, не бійтесь. Йдіть до своєї мети і все вдасться, - говорить Тарас Тополя. Взагалі, «Антитіла» з медичної точки зору - то щось добре, що бореться зі злом. Власне своєї музикою ми намагаємося зміщувати щось погане».

Стосовно конкуренції в українському музичному середовищі соліст «Антитіла» відповів, що прагне конкуренції.

«Зараз йде хвиля молодих артистів, котрі збирають зали, борються за ефіри. Знаю, що я цього дочекаюсь. Пройде два-три роки, і у нас з вами буде маса молодих виконавців, пісні яких ви будете шерити в соціальних мережах. Принаймні я сам цьому сприяю, щоб саме україномовний контент почав розвиватися».

Роботи у «Антитіл» і після туру багато. Влітку колектив планує провести на фестивалях «Файне місто» та «Бандерштат».

«Хотілося й у вас біля фонтану виступити, але все в планах», - жартує Тарас.

Відносно змін в Україні Тарас Тополя зізнався, що буває песимістичним.

«Але не дивлячись на важку ситуацію в країні, об’єктивно скажу, що я заробляю досить непогано, і коли проходять платіжки за два місяці комунальних на десять тисяч гривень, то м’яко кажучи - це дуже багато, у порівнянні з іншими роками. Я спілкуюся з багатьма людьми і вони кажуть, що економічно стало дуже важко. Ідеологічно Україна йде в правильному напрямку, ми нарешті стаємо самостійними, не зважаючи на перепони, череду розчарувань. З’явилося те відчуття після Майдану, що разом – ми реально сила», - каже Тарас.

Попри досить серйозні питання, соліст гурту «Антитіла» Тараса Тополя поділився зі студентами, що любить єнотів і п’є пиво, але від цього напою в нього швидко росте живіт, а ще не читає зараз книжок, тому що робота та виховання двох синів віднімає дуже багато часу.

«Повірте, коли у вас будуть свої діти, то вас буде не до читання взагалі. Всю літературу я читав в шкільні та студентські роки, та ще вільні два роки після університету. Перечитав всього Гюго», - говорить музикант.

Студенти також цікавились , як лідер гурту «Антитіла» відноситься і до таких речей, як плагіат.

«Як можна любити плагіат? Тільки студенти люблять. Наприклад, курсову переписати, і вони дуже вдячні, що її хтось написав. Але, будь ласка, медики, не качайте курсових, бо я ж дітей своїх приведу до вас лікувати», - жартома звернувся Тополя до студентів медичного університету. - Мій світоглядний меседж до вас: вчіться гарно».

Завершили півторагодинну розмову зі студентами про те, чи хотів би Тарас Тополя балотуватись на пост президента, на що лідер гурту «Антитіла» відповів «ні». Поговорили про друзів на сцені та поза сценою, та чи не підхопив ще зіркову хворобу музикант. «Зірка – це скупчення газів, а я людина проста», - відповів Тарас.

Гурт «Антитіла» 22 лютого приїде в серце Поділля з презентацією нового альбому «Сонце» та загалом колектив об’їздить 40 міст України з концертами. За словами вокаліста Тараса Тополі, в цю платівку увійшло 9 пісень, одна з найпопулярніших – кавер на пісню гурту «Скрябін» «Люди, як кораблі». До речі, саме творчість Андрія Кузьменка та «Скрябін» вплинула на Тараса Тополю, коли він був ще підлітком.

У Вінниці лідер гурту «Антитіла» зізнався, що любить єнотів та не відмовляється від пива

У Вінниці лідер гурту «Антитіла» зізнався, що любить єнотів та не відмовляється від пива - фото 2 

У Вінниці лідер гурту «Антитіла» зізнався, що любить єнотів та не відмовляється від пива - фото 3

Вінниця.info