4 квіт. 2017 11:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

75

0

У Вінниці на Фестивалі військового кіно «Позивний Зеніт» зберуться кіборги з Донецького Аеропорту. Відео

У Вінниці на Фестивалі військового кіно «Позивний Зеніт» зберуться кіборги з Донецького Аеропорту. Відео

У цикл п’яти національних фільмів «Позивний Зеніт» є також кіборги з Вінниччини 


У Вінниці на Фестивалі  військового кіно «Позивний Зеніт» зберуться кіборги з Донецького Аеропорту. Відео

 У Вінниці з 7 по 13 квітня пройде безпрецедентна національна прем’єра - від авторів національного фільму «Воїни духу». У кінотеатрі «Родина» режисери  Анна Мартиненко та Тетяна Кулаковська представляють: Фестиваль військового патріотичного кіно – «Позивний Зеніт».

«Цикл п’яти національних фільмів «Позивний Зеніт» – це обличчя передової, обличчя новітньої історії України. У публіцистично-документальному циклі стрічок кожен глядач впізнає «guy living next door» - свого друга, брата, батька, сина, колегу, чоловіка у маршрутці», - розповідає Вінниця.info співавтор документальної збірки Анна Мартиненко.

Детальна правда про те, як жили і воювали бійці, покаже громадянам України, що треба поважати і цінувати військових, які охороняють мирне життя.

«Учасники АТО, на якій би позиції вони не воювали, почують до болю знайомі їм думки та переживання. Як сказав один з героїв наших фільмів: «На передовой оно везде так – одинаково», війна і в Широкіно, і в Іловайську, і в Авдіївці - скрізь однаково страшна», - продовжує Мартиненко.

Цикл «Позивний Зеніт» - унікальний своєю хронікальною масштабністю та детальною історією сучасної війни в Україні. В інформаційному просторі демонструється ексклюзивне вітчизняне кіно, яке гідно представляє армію та ЗСУ. Автори представляють більше 70 інтерв‘ю з військовослужбовцями семи ротацій добровольчого Зведеного Загону ПС ЗСУ.

«Росія невтомно «доносить правдиву інформацію» до світової спільноти, тому ми не маємо гаяти ні хвилини часу. Нам треба діяти на упередження і повести глядачів за собою. Ми повинні дбати і оберігати ментальний простір нашої України! Маючи на озброєнні таке душевне кіно, ми вже перемогли! Давайте дамо глядачам можливість по-справжньому оцінити такі буденні, на перший погляд, поняття – мирне небо, спокій, мирне щоденне життя», - зауважує Вінниця.info співавтор проекту Тетяна Кулаковська.

Хронометражі фільмів циклу «Позивний Зеніт»: 49-55 хвилин. Фільми озвучені музикою українських виконавців – Орестом Лютим, гуртом «Крихітка» та Katya Chilly Group.

Дивитися кіно зберуться кіборги з Вінниччини, які також є героями "Позивний Зеніт". 

Програма показу серії фільмів «Позивний Зеніт» у Вінниці у кінотеатрі «Родина» по вул. Миколи Оводова, 47:

7 квітня  - 1 серія. Сеанси на: 14-00 та 16-30 год.  (повтор 12 квітня на 14-00 год.)

8 квітня – 2 серія. Сеанси на: 14-00 та 16-30 год.  (повтор 12 квітня на 16-30 год.)

9 квітня – 3 серія. Сеанси на: 14-00 та 16-30 год.  (повтор 13 квітня на 14.00 год.)

10 квітня – 4 серія. Сеанси на: 14-00 та 16-30 год. (повтор на 13 квітня 16-30 год.)

11 квітня -  5 серія. Сеанси на: 14-00 та 16-30 год. (без повтору)

Квитки по 20 грн. з персони (при замовлені від 100-та, квитки по 10 грн.)

Вінниця.info

title