31 січ. 2019 15:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

81

0

У Вінниці на умовах співфінансування заасфальтували 30 вулиць

У Вінниці на умовах співфінансування заасфальтували 30 вулиць


У Вінниці на умовах співфінансування заасфальтували 30 вулиць

 У 2018 році у приватному секторі Вінниці на умовах співфінансування заасфальтовано ділянки на 30 вулицях. Кожного року чимало вінничан виявляють бажання долучатися до цієї програми. Адже 70% вартості робіт оплачується  з міського бюджету.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Наприкінці року від мешканців приватного сектору надходять заявки на участь у програмі співфінансування по асфальтуванню доріг. Минулого року таких заявок було понад 30. Ініціативними групами населення профінансовано понад 1 млн 700 тис. грн, з міського бюджету виділено більше 17 млн грн.

«В минулому році було заасфальтовано ділянки на 30 вулицях. Роботи почали проводити у травні. Заасфальтували 2-й та 3-й провулок Вишневського. Провели асфальтування по вулиці Талаліхіна, а саме на ділянці  від 1-го пров. Київського до вул. Талаліхіна №11», - каже голова Асоціації органів самоорганізації населення Вінниці Наталія Панчук.

На умовах співфінансування також заасфальтували пров. Карбишева, ділянку на пров. Пугачова, 2-й провулок Глінки, частину провулку Амосова, частину 1-го провулку Волинця та 1-го провулку Полуботкіна, пров. Янгеля, Г. Брилінга та проїзд Ботанічний.

Скористалися умовами програми співфінансування і мешканці будинків на ще 13 вулицях, а саме: О. Невського, В. Грабовської, Замкова, Р. Скалецького, Ковпака, Я. Гальчевського, Південна, О. Кобилянської, Д. Галицького, Дружня, Залізнична, Лисенка, Богомольця. Тут були проведені роботи на окремих ділянках доріг.

Оновлювати дороги на умовах співфінансування у приватному секторі планують продовжити і цього року.  

Вінниця.info