16 листоп. 2017 09:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

121

0

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото

 На Вишеньці висадили липи посеред велодоріжки


У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото

 15 листопада у Вінниці на вулиці 600-річчя біля облаштованої еко-парковки висадили 8 лип. Лунки для дерев зробили на розмітці під велодоріжку, яку планують переробити.

Фото з вирізаними шматками асфальту вчора з’явилось в соцмережах. Вінничанин Віктор Перлов жартівливо підписав світлини: «Пріоритетами для міста є облаштування велодоріжок та відновлення у місті зелених насаджень». Зрозуміло, Кеп, саджаємо дерева на велодоріжці))».

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото 

16 листопада вранці на зазначеній ділянці висаджено 8 лип. В міській раді повідомили, що розмітку під велодоріжку «з перешкодами» планують перенести після повного завершення ремонтних робіт.

«Територія потребує озеленення. При посадці дерев визначачається, де розташовані підземні мережі, там вони йдуть по середині тротуару. Оскільки ширина тротуару дозволяє провести озеленення, ми посадили дерева біля парковки. Після того як встановимо поребрики і завершимо ремонт, розмітку під велодоріжку змістимо і нанесемо по новому. На тому місці, що зараз, вона й так не зручна, ви ж бачите, що бампери припаркованих авто виступають на існуючу велодоріжку», - пояснив начальник директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото - фото 2 

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото - фото 3 

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото - фото 4 

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото - фото 5 

У Вінниці на велодоріжці висадили липи. Фото - фото 6

Ще 4 липи вчора висадили на проспекті Юності, біля Келецької. Там теж планують привести до ладу територію, що неподалік аптеки.

Вінниця.info