15 жовт. 2014 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

26

0

У Вінниці «накрили» студента, який зберігав наркотики в гуртожитку

У Вінниці «накрили» студента, який зберігав наркотики в гуртожитку

 Зберігав у спортивній сумці у своїй шафі...


У Вінниці «накрили» студента, який зберігав наркотики в гуртожитку

Працівники міського сектору боротьби з незаконним обігомнаркотичних речовин під час проведення профілактичного відпрацювання по вулиці Келецькій, у кімнаті гуртожитку одного із студентів виявили наркотики.

Про це повідомляє СЗГ ВМВ УМВС України у Вінницькій області.

Інформацію про те, що хлопець має наркотики оперативники секторуборотьби з незаконним обігом наркотиків отримали в ході оперативнихзаходів. Подрібнене листя коноплі, яке було розфасоване у 12 паперових згортків загальною вагою близько 12 грам, студент зберігав у спортивній сумці у своїй шафі. Поруч також знаходились поліетиленовий пакет таметалевий наперсток з нашаруванням речовини темного кольору.

Вилучені наркотичні речовини правоохоронці передали на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

Тепер слідство має встановити канал надходження наркотиків та з’ясувати зякою метою їх зберігав підозрюваний. За даним фактом відкритокримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконневиробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чипересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення загрожує покарання у виглядіпозбавлення волі на строк до трьох років.

ВИННИЦА.info


0
0