19 квіт. 2013 14:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Суспільство
0

39

0

У Вінниці найкращі студенти-радіотехніки отримали подарунки від «Київстар»

У Вінниці найкращі студенти-радіотехніки отримали подарунки від «Київстар»

На базі технічного університету пройшла Всеукраїнська студентська олімпіада з «Радіотехніки»


У Вінниці найкращі студенти-радіотехніки отримали подарунки від «Київстар»

4 квітня у Вінниці відбулося урочисте закриття фінального етапу п‘ятої Всеукраїнської студентської Олімпіади з «Радіотехніки», метою якої є підвищення якості підготовки фахівців із зазначеного напрямку та пошук обдарованої студентської молоді.

В Олімпіаді, що вже п’ятий рік поспіль проходить на базі Вінницького національного технічного університету, взяли участь понад 60 студентів, представників вищих навчальних закладів, в яких відбувається підготовка фахівців з «Радіотехніки», з 18 регіонів України.

Окрім допомоги в організації заходів генеральний партнер компанія «Київстар» традиційно нагородила її Переможців фірмовими модемами мобільного Інтернету та новеньким смартфоном на базі ОС Android.

За словами завідувача кафедри радіотехніки Вінницького технічного університету Олександра Осадчука, людей, які підтримують талановитих студентів, з кожним роком стає все більше.

«Олімпіада з радіотехніки - це сконцентроване середовище найактивніших, найрозумніших молодих фахівців із у цьому напрямі підготовки. Вона дає нові унікальні можливості: для студентів – проявити себе, а для представників великого бізнесу, таких, як компанія «Київстар»  – пошук та залучення талановитих спеціалістів, що володіють найактуальнішими знаннями в даній сфері», - сказав Олександр Осадчук.

Компанія «Київстар» систематично реалізовує у Вінниці важливі для регіону соціальні проекти в т.ч. і у сфері навчання та освіти з використанням новітніх технологій. 

За інформацією менеджера зі зв'язків з громадськістю «Київстар» Наталії Дадівєріної, за підсумками 2012 року компанія утримує лідерство як найбільш привабливий роботодавець вУкраїні та телеком галузі. Мета, спільного проекту компанії з Вінницьким технічним університетом - пошук і підтримка талановитої молоді, ерудованих творчих студентів, які в майбутньому стануть професійною елітою радіоінженерії.

Подарунки від «Київстар» для переможців всеукраїнської олімпіади вручав Начальник Вінницького обласного відділення Володимир Москалюк.

На його думку, підтримка таких заходів є послідовною політикою компанії «Київстар», адже більшість інженерів-техніків місцевого представництва є вихідцями саме з Вінницького технічного університету. І саме на таких Олімпіадах щоразу зустрічаєш молодих талановитих спеціалістів, які прагнуть розвиватись професійно і нести користь суспільству.

Нагадаємо що, восени 2012 року «Київстар» забезпечив Вінницькі школи безкоштовним швидкісним безпечним Інтернетом, передав спеціалізовані навчальні посібники та встановив безкоштовне ліцензійне програмне забезпечення.

У співпраці із місцевим управлінням освіти та міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 2009 року компанією реалізовано ряд освітніх та соціальних проектів з використанням новітніх технологій на користь суспільства - для освітян, дітей та молоді в т.ч. з особливими потребами.

У Вінниці найкращі студенти-радіотехніки отримали подарунки від «Київстар»

У Вінниці найкращі студенти-радіотехніки отримали подарунки від «Київстар» - фото 2

У Вінниці найкращі студенти-радіотехніки отримали подарунки від «Київстар» - фото 3

У Вінниці найкращі студенти-радіотехніки отримали подарунки від «Київстар» - фото 4

ВИННИЦА.info


0
0