25 листоп. 2015 11:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

77

0

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника

 Переможницею стала Вікторія Вдовцова


У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника

 24 листопада у Вінниці відбувся конкурс на кращого соціального працівника року. Переможницею стала Вікторія Вдовцова, яка отримала подарунок та грошову премію.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Уже чотири роки поспіль Територіальний центр соціального обслуговування міста Вінниці обирає кращого соціального робітника року. Загалом на обслуговуванні в Терцентрі у відділеннях соціальної допомоги вдома перебуває 1588 людей, їм надають послуги 103 соціальних робітника. Для участі у конкурсі кожне відділення обирало свою учасницю шляхом голосування. Тож, у конкурсі взяло участь шестеро соціальних працівників.

Спочатку кожна учасниця розповідала по себе. На другому етапі, який мав назву «Розпізнай документ», соціальні робітники показували свою обізнаність у документах. Потім демонстрували ситуації, з якими вони зіштовхуються у своїй роботі та те, як їх уладнати. Після чого показували свої таланти та демонстрували страви, приготовані вдома.

Тож, у номінації «Кращий соціальний робітник року» перемогу здобула Вікторія Вдовцова. Вона отримала подарунок та грошову премію. Іншим конкурсанткам вручили подяки та грошові премії.

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника - фото 2

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника - фото 3

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника - фото 4

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника - фото 5

У Вінниці обрали найкращого соцпрацівника - фото 6

ВИННИЦА.info