3 черв. 2015 09:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

78

0

У Вінниці обрали найкращу «Міні міс» та «Міні модель»

У Вінниці обрали найкращу «Міні міс» та «Міні модель»

У Вінниці обрали найкращу маленьку принцесу


У Вінниці обрали найкращу «Міні міс» та «Міні модель»

 2 червня у Вінниці в театрі Садовського відбувся конкурс краси і талантів серед маленьких принцес міста.

Боролись за титул «Міні Міс Вінниці» та «Міс модель Вінниці» 30 юних учасниць. Всього три виходи на сцену визначили, хто з них стане найгарнішою та найталановитішою.

Цьогорічний конкурс проходив під гаслом «Я - вінничанка, цим пишаюсь!».

«Всупереч усьому діти, як і ми з вами, бажають зростати, мріяти, творити. Мріють про щасливе мирне майбутнє, - розповідає організатор конкурсу Лілія Поліщук. – Обираючи тему я одразу вирішила, що вона буде присвячена нашому любому місту Вінниці. Тому що Вінниця – це неймовірна колиска, яка дарує тепло кожній дитині, яка відкриває своє серце».

Під час першого виходу на сцену конкурсантки представлялись та розповідали про себе. Другий вихід – конкурс талантів. Конкурсантки співали, танцювали читали вірші та показували гімнастичні номери. Третій вихід на сцену – дефіле у вечірніх сукнях. Тут учасниці демонстрували всю свою чарівність, а глядачі не стримували овацій.

Для того, щоб обрати фіналістів конкурсу журі знадобилась ціла година. Переможницею конкурсу «Міні Міс Вінниця – 2015» стала 8-річна Дар’я Журбенко.

В номінації «Міні Модель Вінниця» перемогла 12-річна Олександра Гаврилюк.

Окрім журі в голосуванні також приймали участь глядачі конкурсу. Титул «Міс Глядацьких симпатій» виборола 10-річна Юлія Крученик. Ще п’ять дівчаток отримали офіційні титули «Міні-моделей» та «Міні-міс Вінниці» – 14-річна Вікторія Трифонова, 13-річна Анна Дернова, 12-річна Аміна Мазур, 7-річна Аліна Слівінська та 8-річна Юлія Багнатова. Всі конкурсантки отримали подарунки від спонсорів свята.

20minut.ua

title

title