14 берез. 2017 09:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

46

0

У Вінниці організують виставку техніки комунальників

У Вінниці організують виставку техніки комунальників

 Техніку, якою прибирають, миють, копають покажуть вінничанам 


У Вінниці організують виставку техніки комунальників

 17 березня з 13 до 15 години на площі Стуса відбудеться презентація міської комунальної техніки. Вона допомагає у прибиранні доріг від бруду та снігу, озелененні міста, обслуговуванню мереж зовнішнього освітлення, сортуванню та вивезенню сміття тощо. Під час презентації вінничани зможуть дізнатись особливості роботи цієї техніки. Захід проходитиме до Дня працівників комунального господарства.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

З кожним роком у Вінниці поповнюється та модернізується спецтехніка комунальних підприємств «Міськсвітло», «Шляхове управління», «ЕкоВін», «Вінницязеленбуд». На їхньому балансі машини, які відповідають за чистоту та стан доріг, тротуарів та вулиць міста в цілому. 17 березня частину техніки та обладнання покажуть жителям та гостям міста.

«На площі Стуса буде представлено більше десяти одиниць техніки. Серед них – дві вишки МКУП «Міськсвітло»: «ТАТА» та «Nissan». Також вінничани зможуть побачити машини «Шляхового управління». Наприклад, два «Глобуси», які прибирають місто влітку, два – «Жилети» для зимового прибирання, трактор «Білорусь 320» та підмітально-прибиральні машини City Cat – 5005», – каже начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства міської ради В’ячеслав Хілінський.

Буде представлено й оснащення «ЕкоВіну»: контейнери для сортування сміття та сміттєвоз. Від «Зеленбуду» – міні-погрузчик «MUSTANG» для вирівнювання ґрунту та інших земляних робіт. А також – викорчовувач пеньків. Крім того, під час презентації можна буде побачити машину для промивки каналізаційних мереж.

Вінниця.info