15 верес. 2014 15:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

33

0

У Вінниці пасажири можуть сплачувати карткою за послуги таксі

У Вінниці пасажири можуть сплачувати карткою за послуги таксі

Для клієнтів ПриватБанку оплата картами у вінницькому таксі “Вимпел” матиме додаткові переваги


У Вінниці пасажири можуть сплачувати карткою за послуги таксі

Вінницька служба таксі “Вимпел” спільно з ПриватБанком започаткувала для своїх клієнтів новий сервіс. Відтепер за поїздку можна буде розрахуватись карткою ПриватБанку та отримати знижку 2% на свій бонусний рахунок. Навіть якщо на картці немає коштів, то у автомобілях таксі “Вимпел” завжди можна розраховуватись коштами з бонусного рахунку.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Таку послугу запровадили ще влітку, - розповідає директор служби таксі “Вимпел” Леонід Вільчинський. - Обладнали мобільними POS-терміналами банку для прийому до оплати пластикових карт 11 автомобілів. А в найближчий час їх кількість збільшиться».

«Віз днями молоду жінку з двома дітьми, - згадує водій Валентин Олексійович, який встановив POS-термінал на своє авто Рено. - При розрахунку вона дає 200 гривень, а в мене здачі немає. Питаю: “Може, картка є?”, а вона так зраділа: “А можна?” І жінці добре, бо гроші у гаманці залишились і мені добре, бо не треба бігти міняти купюри».

У Вінниці пасажири можуть сплачувати карткою за послуги таксі

«Вінничани можуть не переживати, що у них не вистачить готівки в кишені, а водієві не доводиться думати з приводу розмінних грошей для здачі пасажирам, - говорить керівник напрямку Еквайринг Вінницької філії ПриватБанку Іван Мосійчук. - Замовивши машину в службі таксі “Вимпел", уточніть, що плануєте розплачуватися картою, і до вас приїде машина, обладнана терміналом ПриватБанку».

У Вінниці пасажири можуть сплачувати карткою за послуги таксі - фото 2

Для клієнтів ПриватБанку оплата картами у вінницькому таксі “Вимпел” матиме додаткові переваги. При оплаті картами поїздок в “Вимпелі”, яка є партнером програми лояльності "Бонус Плюс", власник карти отримає бонус у розмірі 2% від потраченних коштів. Накопичені таким чином бонуси можна використовувати для покупок в будь-яких партнерських торгових точках програми Бонус Плюс.

ВИННИЦА.info

 


0
0