26 жовт. 2018 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

129

0

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото

 У Вінниці перед мерією два протести – політичний і «будівельний». Фото 


У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото

 26 жовтня вранці перед сесією Вінницької міської ради, яка розпочалась о 10.00 годині, провели два мітинги протесту. Прихильники партії «Батьківщина» та депутати політсили, мітингували біля міської ради, щоб в Україні не підіймали тариф на газ. Жителі багатоповерхівок на Келецькій, вийшли вимагаю припинити будівництво автомийки в сквері.

«Хочемо, щоб Вінницька міська рада звернулась до Президента про зняття закону про газ», - сказала журналісту Вiнниця.info депутат Вінницької міської ради Людмила Ваколюк. Відомо, що Уряд на вимогу МВФ з 1 листопада підіймає ціни на газ для населення на 23,5%.

«Я так зрозуміла, що це акція для того, щоб люди вийшли. В що це перетвориться, не знаю, бо тут різні люди прийшли…Мені це не завжди зрозуміло. Я розумію, що наша міська влада це питання не вирішує. Я прийшла, бо люди цим не задоволені (рішенням про підняття тарифів на газ – ред.)», - каже Катерина Дмитрівна, член партії «Батьківщина».

«Не руйнуйте зелену зону!», - з такими вимогами до міської ради вийшли інші учасники протесту. 

«Все буде йти в річку, потім в Південний Буг, а потім до кожної людини в квартиру. Ми проти цієї автомийки біля будинків, храму, на зеленій зоні. Можна ж вирішити це цивілізовано, не руйнуючи зелених зон. Ми дуже надіємось, що це питання розглянуть на сесії. Наша петиція набрала необхідну кількість голосів», - каже Мельник Юлія.

Пізніше стало відомо, що на Майдані Незалежності ще було дві групи мітингувальників – в підтримку рішення про визнання котів частиною екосистеми міста та жителі «Європейського кварталу», які невдоволені послугами з електропостачання.

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 2

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 3 У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 4 

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 5 

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 6 

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 7 

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 8 

 

У Вінниці перед мерією провели два протести – політичний і «будівельний». Фото - фото 9

Під час сесії депутат від «Батьківщини» Юрій Іорданов запропонував внести до порядку денного проект рішення Про звернення до Президента, але пропозицію депутати не підтримали. «За» це проголосували лише 16 обранців.

Вiнниця.info