26 лип. 2016 17:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

83

0

У Вінниці планують відремонтувати підпірну стінку і зробити парковку на Юності

У Вінниці планують відремонтувати підпірну стінку і зробити парковку на Юності

 Роботи мають охопити район вулиці Миколи Ващука


У Вінниці планують відремонтувати підпірну стінку і зробити парковку на Юності

 Департамент комунального господарства Вінницької міської ради проводить тендер на капітальний ремонт підпірної стінки по проїзду від проспекту Юності до вулиці Миколи Ващука (колишньої Квятека). У ході робіт створять нові паркувальні місця та розширять шосе.  

Повідомлення про це опубліковано на сайті публічних закупівель Prozorro.  

Очікувана вартість робіт складає 1433925 грн. Аукціон має відбутися 27 липня 2016 року.  

У Технічному завданні по об’єкту вказано, що під час ремонтних робіт в районі Юності-Миколи Ващука мають обновити та обкласти керамічною плиткою колони та стіни, встановити в потрібних місцях ткану дротяну сітку, розширити частину проїзду та вкласти асфальтом товщиною шару 4 сантиметри. За планами, роботи мають проводитись з 1 серпня до 4 вересня 2016 року.

Щодо іншої ділянки на Вишеньці, в районі вулиці Андрія Первозваного (Стахурського) та вулиці Пирогова тендер було проведено 11 липня, а 21 липня підписано договір з ТОВ «Підприємство «Агросоюз». Там до 7 серпня мають провести капітальний ремонт проспекту Юності з велосипедними доріжками, встановити нову тротуарну плитку, замінити три дорожні знаки, намалювати нову розмітку та відновити зелену зону – висадять мавританські газони та пострижуть дерева. Роботи обійдуться бюджету в  1449000 грн.   

Нагадаємо, у Вінниці асфальтують двори та облаштовують парковки біля багатоповерхівок.  

Вінниця.info