23 лип. 2012 11:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

36

0

У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012

У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012

Вінничани практикувались у вступі до ВНЗ


У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012

У м. Вінниця Центром підліткових клубів «Універ» спільно з Молодіжною радою міста проведено сатиричний квест «Вступна компанія – 2012», метою якої є набуття практичних навичок щодо оформлення документів до вступу у ВНЗ  та висміювання бюрократичних перепон ігровими методами сатири.

Про це повідомляє Центр підліткових клубів «Універ».

Під час гри учасники квесту, а це колишні школярі, нинішні абітурієнти та студенти, «бігали по станціям», де відповідаючи на запитання, отримували необхідний імпровізований документ  для вступу у вищий навчальний заклад міста та підказку щодо наступної станції, яку йому необхідно відвідати. Таким чином, усім учасникам квесту необхідно було пройти наступні випробування:

зробити фото;

отримати довідку в поліклініці за визначеною формою 0-86 О;

отримати військовий квиток ( для хлопців);

придбати папку та конверти;

відповісти на логічні питання ЗНО та отримати сертифікат.

Зібравши весь пакет документів, учасник гри повинен їх здати до приймальної комісії «УНІВЕРу». Першим впоралася із завданням Соболєва Ліна Володимирівна. Вона отримає головний приз гри – Міжнародну студентську картку «ISIC» від комунального підприємства «Подільський туристично-інформаційний центр», який є генеральним спонсором гри.

По закінченню квесту, учасники гри та члени Молодіжної ради поділилася враженнями та власним досвідом вступної компанії, яку кожному прийшлося  пройти. Також були обговорені питання особливостей надання документів до приймальних комісій ВНЗ та питання, пов’язані з кмітливістю та винахідливістю студентів під час вступної компанії.

Учасники акції переконані, що такий досвід покращить ситуацію, пов’язану з наданням документів до вищих навчальних закладів.

У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012

  У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012 - фото 2

У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012 - фото 3

У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012 - фото 4

 У Вінниці "поквестили" на тему вступної компанії – 2012 - фото 5

ВИННИЦА.info


0
0