22 жовт. 2014 16:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

22

0

У Вінниці поширюють «чорнуху» проти Домбровського

У Вінниці поширюють «чорнуху» проти Домбровського

 Проти Олександра Домбровського поширює чорний піар ВО «Батьківщина»


У Вінниці поширюють «чорнуху» проти Домбровського

У Вінниці у виборчому окрузі №11 розповсюджується чорний піар проти кандидата у народні депутати від політичної партії «Блок Петра Порошенка» Олександра Домбровського.

Про це повідомляє Громадянська Мережа ОПОРА.

Так, спостерігачами ОПОРИ зафіксовано листівки, приклеєні скотчем до дерев на вулиці Порика, на яких Олександр Домбровський стоїть з чоловіком – нібито серійним вбивцею. На листівці написано «Чи потрібен нам такий депутат?».

У Вінниці поширюють «чорнуху» проти Домбровського

Крім того, проти Олександра Домбровського поширює чорний піар ВО «Батьківщина». У газета, які розповсюджуються у Вінниці, розміщена стаття представника «Батьківщини», кандидата у народні депутати по ВО №17 Юрія-Януарія Шостака з заголовком «Вінничани! Голосуйте серцем і по совісті». У цій публікації Януарій Шостак некоректно висловлюється про кандидата у нардепи Олександра Домбровського.

У Вінниці поширюють «чорнуху» проти Домбровського - фото 2

Громадянська мережа ОПОРА вкотре наголошує: тиражування партійними виданнями «чорного піару» — це порушення Цивільного кодексу України, а отже — агітація, здійснена у спосіб, що суперечить законам. Стаття 297 Цивільного кодексу України передбачає, що кожен має право на повагу до його гідності та честі, а гідність та честь фізичної особи є недоторканною. Ба більше, згідно з міжнародними практиками, очорнення репутації конкурента суперечить етичним нормам передвиборчих перегонів.

ОПОРА закликає кандидатів застосовувати конкурентні методи боротьби протягом усієї виборчої кампанії та утриматись від чорного піару.

ВИННИЦА.info


0
0