20 берез. 2015 12:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

43

0

У Вінниці появиться новий нік-нейм, який притягуватиме людей

У Вінниці появиться новий нік-нейм, який притягуватиме людей

 Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo» відбудеться у Вінниці


У Вінниці появиться новий нік-нейм, який притягуватиме людей

 22-24 травня у Вінниці відбуватиметься Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo». Він стане своєрідним нік-неймом міста, який захоплюватиме людей. Про це говорити в рамках Польсько-української дискусійної Платформи.

Про це інформує прес-служба «Подільської агенції регіонального розвитку».

Гостею заходу стала менеджерка культурних проектів, автор ідеї та директор Міжнародного фестивалю оповідання «Intermezzo» Ірина Вікарчак.

«Щоб до міста приїжджали, потрібно у ньому створити щось таке, що привабить туристів. Крім того, це має бути щось, на що захочеться повернутися ще раз. У кожного міста має бути свій нік-нейм. Потрібно створити таку подію, яка буде так званим «магнітом», що притягуватиме людей до Вінниці», - сказала вона.

У Вінниці появиться новий нік-нейм, який притягуватиме людей

Саме таким «магнітом» стане Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo», який відбуватиметься у Вінниці 22-24 травня.

Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo» планується як щорічний і відбуватиметься у Вінниці та околицях на різних локаціях протягом трьох днів. Фестиваль присвячений постаті видатного українського письменника та громадського діяча Михайла Коцюбинського.

Оповідання письменника-земляка становлять справжню скарбницю світової літератури, інтегруючи українську культуру в контекст європейського модернізму. А «Intermezzo» - один із найвідоміших творів автора, що втілює найкращі риси активного митця, котрий прагне змінювати світ і себе у ньому.

Як розповіла Ірина Вікирчак, ідея фестивалю випливає саме з цього оповідання. У важкі часи людина втомлюється від власних і чужих проблем, потребує зміни середовища, щоб загострити внутрішній зір та відчути власну сутність. Коцюбинський багато їздив, але він завжди повертався до Вінниці за натхненням.

Партнер Фестивалю - Вінницька міська рада.

У Вінниці появиться новий нік-нейм, який притягуватиме людей - фото 2

У Вінниці появиться новий нік-нейм, який притягуватиме людей - фото 3

ВИННИЦА.info