4 верес. 2017 14:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

101

0

У Вінниці при «Прозорих офісах» встановлять безкоштовні екологічні заправки

У Вінниці при «Прозорих офісах» встановлять безкоштовні екологічні заправки

 Альтруїсти спільно з міською владою створюють умови для екологічного транспорту у Вінниці


У Вінниці при «Прозорих офісах» встановлять безкоштовні екологічні заправки

Протягом вересня у Вінниці при «Прозорих офісах» встановлять заправки для електромобілів. Про це Вінниця.info повідомила Ірина Селезньова, організатор заходу.

«На сьогоднішній день у Вінниці є вже близько 70 електромобілів. Звісна річ, що їм необхідно десь підзаряджатися. Наша спільнота вже тривалий час за власний кошт встановлює їх містом. Також вийшли за межі обласного центру. По кілька заправок встановили на Житомирщині та Хмельниччині. Зрозуміло, якщо кількість еко-транспорту зростає, маємо розширювати і кількість заправок. Тому звернулися із пропозицією до мерії Вінниці. Там знайшли порозуміння», - пояснює Ірина.

З міськрадою організатори визначили місця для еко-заправок.

«Прозорі офіси» - це обличчя нашого міста. Вінниця рухається вперед, демонструє свою цивілізованість та розвиток. Крім того, саме у цих установах збирається абсолютно різне населення. Поки власники екомобілів будуть вирішувати свої справи з працівниками, їх машинки спокійно у цей час можуть заряджатися», - продовжує Ірина.

Наразі організатори проводять перемовини з Немирівською міськрадою. Там також найближчим часом планують встановити еко-заправки.

Вінниця.info