18 верес. 2018 16:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

424

0

У Вінниці присвоять назву площі - Ліверпуль

У Вінниці присвоять назву площі - Ліверпуль

 Вінницький Ліверпуль стане офіційним 


У Вінниці присвоять назву площі - Ліверпуль

 Виконком Вінницької міської ради до сесії підготував проект рішення Про найменування площі в місті Вінниці. За документом, площа біля Макдональдса матиме назву Ліверпуль. Відповідні зміни після затвердження на сесії, внесуть до реєстрів.

«…1. З метою належного функціонування адресної системи міста найменувати площу, що розміщена на розі вулиць Соборної та Олександра Соловйова, назвою: площа Ліверпуль (схема розташування додається).

2. Департаменту архітектури та містобудування міської ради: 2.1. Внести відповідні зміни до переліку вулиць, проспектів, бульварів, провулків, площ м. Вінниці. 2.2. Надіслати дане рішення ДП «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для включення даних назв до словника Єдиних та Державних реєстрів…», - зазначено в документі.

Скверик у центрі міста давно називають Ліверпулем, але офіційної назви в площі не було.

Нагадаємо, минулого року у Вінниці відреконструювали сквер біля 17-ї школи. Там встановили фігури музикантів гурту Beatles, пізніше добавили телефонну кабіну, на кшталт тих, що є в Лондоні, а нещодавно поставили «Ягуар XJ6», привезений з Англії.

 

У Вінниці присвоять назву площі - Ліверпуль

У Вінниці присвоять назву площі - Ліверпуль - фото 2

У Вінниці присвоять назву площі - Ліверпуль - фото 3

У Вінниці присвоять назву площі - Ліверпуль - фото 4

 

Вiнниця.info