22 груд. 2015 09:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

57

0

У Вінниці проведуть благодійний аукціон, щоб врятувати життя немовляті

У Вінниці проведуть благодійний аукціон, щоб врятувати життя немовляті

 Вінничан запрошують на благодійний аукціон, щоб врятувати життя немовляти


У Вінниці проведуть благодійний аукціон, щоб врятувати життя немовляті

 23 грудня у Вінниці організовують благодійний аукціон на підтримку важкохворої 9-місячної Марійки Смірнової. У дівчинки – рак крові. Про це інформують волонтери у Facebook.

«За підтримки БФ «Родинний дім» о 18.00 відбудеться благодійний аукціон, кошти з якого будуть передані на лікування Марійки Смірнової (9 місяців, рак крові). Зареєстровано понад 60 лотів: картини, ікони, ляльки та сувеніри ручної роботи, сертифікати на майстер-класи, фотосесії, індивідуальні заняття тощо. Дуже прошу долучитися! Поділля-Сіті 2й поверх», - написала у соцмережі керівник ГО «Територія мам» Даша Паламарчук.

На продаж будуть виставлені картини вінницьких і хмельницьких художників, ікони, прикраси та декоративні вироби ручної роботи, сертифікати на проходження творчих майстер-класів, сертифікат на отримання фотосесії від професійного і талановитого фотографа Вікторії Синник, дитячі творчі роботи та багато іншого.

На лікування Марійці потрібно дуже багато коштів. Попри те, що частиною медикаментів дитину забезпечує лікарня, більшість препаратів та супровідних матеріалів батьки змушені купувати самотужки. Так, приблизна вартість першого протоколу (а їх має бути декілька) складає близько 60 тисяч гривень.

Сума для родини — непідйомна. Батько – молодий лікар із місячним окладом у 1680 гривень, Вікторія – нині у декреті. Заради життя донечки вони готові віддати й власне.

ВИННИЦА.info