10 груд. 2017 11:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

47

0

У Вінниці проведуть «Караоке на Ялинці»

У Вінниці проведуть «Караоке на Ялинці»

 Конкурс матиме ще кілька етапів


У Вінниці проведуть «Караоке на Ялинці»

 Вінниця підготували нову зимову розвагу на свята. Замість щорічного батлу на кубок Діда Мороза, у місті проводитимуть «Караоке на Ялинці».

«Кілька років поспіль ми проводили турнір «Battle City», але через погодні умови змагатися конкурсантом складно,тому тепер замість нього буде «Зірка на Ялинці», - повідомила заступник міського голови Галина Якубович.

30 грудня о 19 годині біля головної новорічної красуні розпочнеться «Караоке», аналогічне тому, що проходить на майдані з Ігорем Кондратюком. Ведучим стане – Юрій Постовий.

Конкурс матиме ще кілька етапів – 4 січня о 19 годині – півфінал і 14 січня о 14 годині – гала-концерт переможців караоке шоу «Зірка на Ялинці». Найкращі співаки отримають цінні подарунки. 

Нагадаємо, що на Ліверпулі працюватиме Вінницька новорічна пошта.

Раніше Вінниця.info повідомляла, що місто зустріне зимові свята з Миколаєм, Дідом Морозом і Санта-Клаусом. У новорічному містечку встановлять нові будиночки. Новорічний трамвай матиме нову зупинку, а в салоні лунатиме жива музика від «Бітлз». Головну ялинку Вінниці «запалять» з гуртом «С.К.А.Й».

Повна програма святкування Різдва і Нового року  ТУТ

Вінниця.info