22 квіт. 2014 16:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

45

0

У Вінниці пройшла Битва крашанками

У Вінниці пройшла Битва крашанками

Учасниками змагань стали більше сотні гравців


У Вінниці пройшла Битва крашанками

21 квітня ТРЦ «МегаМолл» було велелюдно та весело – традиційна пасхальна забавка зібрала і дорослих і малих на другий чемпіонат Вінниці з Битви крашанками!

Більше двох сотень різнокольорових крашанок запеклі бійці (віком від 4 і старше) перевели на шкаралупки! Більше сотні гравців (лише у командному заліку взяли участь 16 команд) азартно змагались у різних номінаціях у досконалому мистецтві та унікальному виді спорту, де не важливі вік, стать, вага та зріст – у битві на традиційних пасхальних крашанках!

Крім суто битви крашанками були й інші великодні крашанкові забави. Окрім змагань у індивідуальному та командному заліках провели спеціальний турнір серед журналістів. Надзвичайно цікавим видався конкурс, в якому крашанки крутили мов дзиґи, змагаючись чия крутитиметься довше.

Також був конкурс креативного розписування крашанок. Модераторами неймовірних змагань були брати Олександр та Віктор Шемети. А поки всі були захоплені виром змагань, настрій публіки підтримували артисти «Зоряної Мрії». До речі, шкаралупки не викидали, не лише щоб не смітити, а тому, що за повір’ям вважається, що викинути їх треба за хатою, щоб добре вродило.

Отже, найкращими бійцями виявились Даманський Антон в номінації «Круті яйця»; Стасенко Михайло в індивідуальних змаганнях між окремими гравцями; команда «Броколі», що посіла перше місце у командному заліку та канал «ВДТ-6», який виборов першість у змаганнях журналістів.

Переможців визначено, а от переможених немає, адже всі хто взяв участь у крашанковому чемпіонаті отримали купу позитиву! А оскільки такі унікальні масштабні змагання проводять лише в нашому місті, то їх переможці одночасно отримують гучні титули чемпіонів України та світу!

У Вінниці пройшла Битва крашанками

 У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 2

 У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 3

У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 4

 У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 5

 У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 6

У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 7

 У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 8

У Вінниці пройшла Битва крашанками - фото 9

Лариса Тимченко, ЖЖ


0
0