18 жовт. 2018 15:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

83

0

У Вінниці розширять проїжджу частину вулиці Театральної

У Вінниці розширять проїжджу частину вулиці Театральної

 У 2018 році розширять проїжджу частину для усунення заторів на та збільшать площу посадкової платформи  на зупинці громадського транспорту.


У Вінниці розширять проїжджу частину вулиці Театральної

 У Вінниці розпочали реконструкцію майдану Небесної Сотні. У 2018 році розширять проїжджу частину для усунення заторів на та збільшать площу посадкової платформи  на зупинці громадського транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

«Із розвитком міста та збільшенням кількості транспорту на його вулицях у Вінниці почали з’являтись місця, де ускладняється рух авто та знижується рівень безпеки пересування. Такі ділянки відображені в аналітичних роботах урбаністів, в тому числі швейцарських, які працювали над Стратегією транспорту та просторового розвитку м. Вінниці. Тому щороку в місті виконуються роботи, спрямовані на усунення слабких місць в пропускній здатності доріг, підвищення безпеки руху для транспорту та пішоходів», - зазначають на сайті мерії.

Перехрестя вулиць Соборної та Театральної одне із тих, яке потребувало зміни в організації дорожнього руху. Тому в цьому році розпочинаєтеся реконструкція майдану Небесної Сотні, яка включає в себе розширення проїжджої частини.   

Цього року на площі замінять опори контактної мережі з сучасним освітленням  і прокладуть комунікації в землі. Також розширять смугу для громадського транспорту на  частині вулиці Театральної (від Соборної в напрямку Магістратської), що надасть можливість збільшити платформу для висадки/посадки пасажирів. 

Раніше ми писали, що департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради оголосив повторний тендер на реконструкцію майдану Небесної Сотні. Головною родзинкою локації стане електронний годинник.

Вiнниця.info