26 черв. 2015 15:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

99

0

У Вінниці спланують, якою буде територія парку «Хімік»

У Вінниці спланують, якою буде територія парку «Хімік»

 Архітектура має визначити, яким буде квартал обмежений вулицями Некрасова, Фрунзе, Кірова, Червоних курсантів


У Вінниці спланують, якою буде територія парку «Хімік»

 25 червня на сесії Вінницької міськради депутати підтримали рішення «Про розроблення Проекту внесення змін до плану зонування м. Вінниці».

Рішенням передбачено розробити детальний план території кварталу, обмеженого вулицями Некрасова, Фрунзе, Кірова, Червоних курсантів. Фактично мова йде про впорядкування території парку «Хімік», яка була прийнята в комунальну власність міста від релігійної громади у квітні.

Щодо перспектив розвитку даної території, загальною площею біля 8 гектарів,то в першу чергу, за словами в. о. Вінницького міського голови Сергія Моргунова, територія повинна бути благоустроєна.

«На моє переконання, там не повинно там бути якихось житлових мікрорайонів. Там можуть бути об’єкти соціальної інфраструктури, але в першу чергу повинні бути там об’єкти відпочинку».

Як повідомив С. Моргунов, детальний план передбачає закріплення статусу приватних територій, які є в межах зони, їх цільового призначення, і втому числі розвитку територій, які передані у комунальну власність Вінниці.

ВИННИЦА.info