4 груд. 2015 13:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

69

0

У Вінниці стартували конкурси для багатодітних родин: «Новорічна іграшка» і «Лист Св. Миколаю»

У Вінниці стартували конкурси для багатодітних родин: «Новорічна іграшка» і «Лист Св. Миколаю»

 Багатодітні родити запрошують взяти участь у конкурсах


У Вінниці стартували конкурси для багатодітних родин: «Новорічна іграшка» і «Лист Св. Миколаю»

 Напередодні новорічних свят у Вінниці проводяться різні конкурси для дітлахів. Так, нещодавно стартували конкурси для багатодітних родин, а саме, «Найкраща новорічна іграшка» та «Лист Святому Миколаю». Автори найкращих робіт отримають подарунки.

Про це інформує департамент у справах ЗМІ Вінницької міської ради.

Традиційно, перед Новим Роком, департамент соціальної політики Вінницької міської ради організовує заходи для дітей, направлені на розвиток їхньої творчості. Не став винятком й цей рік.

Нещодавно стартував конкурс для багатодітних родин «Найкраща новорічна іграшка!». У ньому беруть участь багатодітні сім’ї, які мешкають у місті Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Для участі у ньому до 18 грудня 2015 року потрібно подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради новорічні іграшки виготовлені своїми руками та інформацію з контактними даними. Підсумки по цьому конкурсі будуть підводитися 23 грудня. Автори найкращих робіт отримають призи і подарунки.

Також розпочався конкурс для багатодітних родин «Лист Святому Миколаю!». У ньому можуть брати участь діти з багатодітних родин віком від 6 до 18 років, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Для участі у конкурсі до 18 грудня 2015 року потрібно подати гарно оформлений лист Святому Миколаю у електронному або друкованому вигляді. Підведення підсумків відбудеться 23 грудня. Автори найкращих робіт отримають призи і подарунки, крім того, буде проведено виставку робіт учасників конкурсу.

Адреса організаторів конкурсу: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради, т. 50-86-89, 096-991-28-42  Марина Субота, е-mail: [email protected]

ВИННИЦА.info