25 січ. 2017 17:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

82

0

У Вінниці сусіди сплутали посилку з протухлим м’ясом з трупом та викликали поліцію

У Вінниці сусіди сплутали посилку з протухлим м’ясом з трупом та викликали поліцію

Кухарю, який замовив поштою 12 кілограмів ягнятини, довелося відкривати коробку і показувати поліцейським, що в середині зіпсоване м'ясо 


У Вінниці сусіди сплутали посилку з протухлим м’ясом з трупом та викликали поліцію

Неймовірна історія трапилася днями у Вінниці. Один з місцевих ресторанів замовив через приватну поштову службу доставку посилки. З Києва переслали 12 кілограмів відбірної свіжої  ягнятини. Стравами з неї мали обслуговувати банкет.

«М'ясо зазвичай не пересилають поштою, але у нас не було вибору. Тому й довелося користуватися цим видом послуги. Посилку вислали вчасно, вона навіть була доставлено у строки. Але, щось наплутали з місцем отримання. Тому на пошті робили переадресації. Звичайно, спливав час. Ягнятина з кожною годиною втрачала свою свіжість. І вже через день почала м’яко кажучи, пахнути. Коли нарешті ми отримали повідомлення, що можемо забрати наш товар, забирати його  зовсім не хотілося. Бо у відділенні, де він знаходився, стояли такі аромати, що виїдало очі. Так, як у тому, що м'ясо зіпсувалося, бо посилку занадто довго доправляли і не було нашої вини, ми просто відмовилися її забирати. Постачальнику звичайно передзвонили й уточнили, може він бажає її отримати назад. Та й той відмовився. Тому залишили її у відділенні», - розповідає Вінниця.info   шеф-кухар ресторану Кирило.

Під вечір до Кирила подзвонили з поліції та терміново викликали під’їхати додому.

«Посилку з пошти вирішили принести мені під двері, бо її реєстрували на моє ім’я. Її залишили біля квартири, напевно, вирішили мене так провчити. Але сусіди не зрозуміли, що відбулося. Подумали, нам у під’їзд підкинули труп, тому і викликали копів. Мені довелося відкривати коробку і показувати, що в середині звичайне м'ясо, але дуже-дуже зіпсоване. Можете лише уявити, як важко нам було у той момент дихати», - продовжив кухар.

Пересилати свіжину поштою Кирило більше не збирається.

«І нікому не раджу цього робити. Бо м'ясо, воно таке, не терпить довгих транспортувань. Шкода лише тих ягнят, які були принесені у даремну жертву», - додав Кирило.  

Вінниця.info