23 верес. 2014 14:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

36

0

У Вінниці Тігіпку зробили «куля в лоб»

У Вінниці Тігіпку зробили «куля в лоб»

Білборд «Сильної України» облили синьою фарбою

 


У Вінниці Тігіпку зробили «куля в лоб»

Випадок псування зовнішньої виборчої агітації зафіксовано у Вінниці - пошкоджено білборд партії «Сильна Україна» із зображенням лідера

Про це повідомляє прес-служба Громадянської Мережі ОПОРА.

Зображення Сергія Тігіпка, встановлене на розі вулиць Соборної та Свердлова, облито синьою фарбою. Також пошкоджений білборд зафіксовано на вулиці Келецька. Варто зазначити, що у Хмельницькому також було зіпсовано білборд партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна». Зокрема, зображення Сергія Тігіпка обстріляне з пейнтбольного обладнання на плакатах, встановлених на вулиці Купріна. Це територiя одномандатного виборчого округу № 187.

Згідно законодавства, псування зовнішньої агітації кандидатів - це порушення виборчого права (перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права або перешкоджання діяльності іншого суб'єкта виборчого процесу), що тягне за собою кримінальну відповідальність.

 У Вінниці Тігіпку зробили «куля в лоб»

 У Вінниці Тігіпку зробили «куля в лоб» - фото 2

У статті 157 пункті 2 Кримінального кодексу України зазначено: «Ті самі діяння, поєднані із застосуванням насильства, знищенням чи пошкодженням майна, погрозою застосування насильства або знищення чи пошкодження майна, або іншим способом, - караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років».

ВИННИЦА.info

 


0
0