21 берез. 2017 16:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

113

0

У Вінниці, у власному кабінеті, військовий майор вистрелив собі в голову з табельної зброї (версія знайомих)

У Вінниці, у власному кабінеті, військовий майор вистрелив собі в голову з табельної зброї (версія знайомих)

 У Вінниці у власному кабінеті  військовий майор вистрелив собі у голову з табельної зброї 


У Вінниці, у власному кабінеті,  військовий майор вистрелив собі в голову з табельної зброї (версія знайомих)

 

21 березня в одному з кабінетів штабу ВПС ВС України у Вінниці, який знаходиться по вул. Стрілецька, військові виявили тіло 33-річного майора.  

«Відомо, він  заступив на добовий наряд, отримав зброю, пройшов інструктаж. На розвід наряду не з’явився. Після чого його було виявлено мертвим у службовому кабінеті», - розповіла Вінниця.info прес-секретар військової прокуратури Вінницького гарнізону Юліана Лазаренко.

На місці самогубства працювали правоохоронці. Зібрані матеріали вони направили у військову прокуратуру, яка і продовжить розслідування цієї справи.

«Постріл у голову був здійснений з табельної зброї. Наші співробітники провели огляд місця події. Всі матеріали передали у військову прокуратуру», - зауважила прес-секретар Відділ комунікації поліції Вінницької області Анна Олійник.

Знайомі померлого не розуміють, що могло стати причиною самогубства.

«Нещодавно він отримав звання майора. Його перевели на вищу посаду. Йому тільки, як виповнилося 33 роки. Мав прекрасну родину. Дружина, діти, все чудово. Для нас ця новина просто шок!», - розповіла знайома, попросила іі не називати.

 

Вінниця.info