17 квіт. 2014 10:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

58

0

У Вінниці в мікрорайоні «Тяжилів» закінчують монтаж мережі вуличного освітлення

У Вінниці в мікрорайоні «Тяжилів» закінчують монтаж мережі вуличного освітлення

Закінчуються роботи по монтажу мережі вуличного освітлення ще на шести міських вулицях


У Вінниці в мікрорайоні «Тяжилів» закінчують монтаж мережі вуличного освітлення

16 квітня у Вінниці розпочався другий етап встановлення енергозберігаючих світильників у квартальному комітеті «Тяжилів». Зимою тут було облаштовано 57 таких вуличних ліхтарів, а за кілька днів з’явиться ще 45. Відтак вся територія комітету буде повністю освітленою в темну пору доби.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Цієї зими КП «Міськсвітло» розпочато роботи по встановленню вуличних ліхтарів на шести вулицях одного з найбільш віддалених мікрорайонів міста. Тоді на території квартального комітету «Тяжилів» було встановлено 57 світлодіодних світильників. Їх у вуличних ліхтарях в Вінниці використали вперше, і за період експлуатації вони себе гарно зарекомендували. З 16 квітня розпочався другий етап робіт по цих вулицях, і найближчим часом уся територія квартального комітету «Тяжилів» буде повністю забезпечена вуличним освітленням.

Загалом на вулицях Місячній, Дружній, Пилипа Орлика, частині Гонти, Черешневій та провулку Черешневому буде встановлено 102 світильника. Виготовлені вони на вінницькому підприємстві «ПромАвтоматика».

«Світлодіодні світильники споживають в 5-6 разів менше електроенергії, ніж лампи розжарювання, і у два рази менше, ніж лампи ДНаТ, які встановлені нині по місту. До того ж вони мають гарантію у 5 років», – зазначає головний спеціаліст відділу утримання об’єктів благоустрою Вячеслав Хілінський.

Надалі планується встановлення світлодіодних світильників у мікрорайоні квартального комітету «Поділля», що на Старому місті. Наразі розробляється проектно-кошторисна документація.

Для інформації:

На сьогоднішній день у місті встановлено майже 20 тисяч світлових точок, з яких 98% оснащені енергозберігаючими лампами.

ВИННИЦА.info


0
0