1 серп. 2017 14:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

101

0

У Вінниці в музичній школі №2 утеплюють дах

У Вінниці в музичній школі №2 утеплюють дах

 У Вінниці в музичній школі №2 утеплюють дах


У Вінниці в музичній школі №2 утеплюють дах

 У Вінницькій музичній школі №2, що по вулиці Стрілецькій,16, продовжуються роботи з енергозбереження. Наразі робітники перекривають дах над навчальним корпусом та концертним залом. Загалом – близько тисячі квадратних метрів. Покрівля над концертним залом буде утеплена, що допоможе зекономити на енергоносіях в холодну пору року.

Прo це Вiнниця.info пoвідoмляє прес-службa Вінницькoї міськoї рaди.

Протягом літніх канікул у закладах культури міста, як і в школах та садках, тривають капітальні та поточні роботи. В тому числі – з енергоефективності. Проводяться роботи й у музичній школі №2.

В минулому році у цьому закладі був зроблений капітальний ремонт вестибюлю. У його рамках змонтовано підвісну стелю, пофарбовано панелі та стіни. А також – замінено світильники на сучасні світлодіодні, встановлено нові внутрішні двері, покладено плитку на підлогу у фойє. Крім того, реконструйовано діючий чоловічий туалет для можливості користування ним людьми з особливими потребами. Також – виконано капітальний ремонт хореографічного класу з встановленням дзеркал для занять.

«У кінці травня у Вінницькій музичній школі №2, яка збудована у 1975 році, почався капітальний ремонту даху. Спочатку ми почали із покрівлі над навчальним корпусом, це – близько 600 м2. Раніше тут було покриття з руберойду, тепер тут буде шатровий дах. Ця частина вже була утеплена, тому проведення додатковї термореновації не потребувала. Другий етап – ремонт покрівлі над концертним залом, це – близько 400 м2. Тут робітники утепляють дах, використовуючи мінеральну вату товщиною 120 мм», – розповідає заступник директора з господарчої роботи Валерій Бабій Валерій.

Роботи по перекриттю даху планується завершити до кінця серпня.

У Вінниці в музичній школі №2 утеплюють дах

Вінниця.info