4 січ. 2016 17:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

62

0

У Вінниці від лютих морозів постраждали двоє громадян

У Вінниці від лютих морозів постраждали двоє громадян

 З обмороженнями до вінницької лікарні не потрапляли 


У Вінниці від лютих морозів постраждали двоє громадян

 Станом на 4 грудня в м. Вінниці медики міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги діагностували загальне переохолодження лише в двох громадян.

Про це редакції ВИННИЦА.info повідомив заступник головного лікарня з медичної частини Вінницької міської лікарні швидкої допомоги Богдан Трохименко.

«Двом госпіталізованим громадянам було встановлено діагноз «Загальне переохолодження». З обмороженнями до нас ніхто не потрапляв. Але буває що люди по допомогу звертаються не відразу», - повідомив Б. Трохименко.

Як зазначив начмед лікарні, однією з постраждалих є молода жінка, яка частково провалилась під кригу на річці біля Староміського мосту та безпритульний чоловік.

До безпритульного чоловіка медиків викликали рятувальники. Чоловік прийшов у пункт обігріву і скаржився на біль в ногах.

«З-го січня біля 12 години до пункту обігріву на Київській звернувся чоловік. Його напоїли чаєм, відігрівали, але чоловік скаржився на біль в ногах. Рятувальники викликали медиків швидкої допомоги. Лікарі госпіталізували потерпілого», - розповів заступник начальника-начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий.

Згодом медики встановили діагноз постраждалому: «Загальне переохолодження».

ВИННИЦА.info