2 листоп. 2018 11:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

89

0

У Вінниці відбудеться інклюзивна вистава про віру в життя, кохання та гармонію

У Вінниці відбудеться інклюзивна вистава про віру в життя, кохання та гармонію

 У Вінниці відбудеться інклюзивні вистава про віру в життя, кохання та гармонію


У Вінниці відбудеться інклюзивна вистава про віру в життя, кохання та гармонію

 18 листопада у Вінниці та 27 листопада в Києві, відбудеться танцювальна інклюзивна вистава «INCLUSION IN HARMONY». Це театральна постановка про віру в життя, кохання, підтримку і Гармонію в душі та серці. У виставі братимуть участь близько сотні артистів різного віку.

«Маємо на меті продемонструвати, як життя людини може змінитися в одну мить. Не існує гарантій, що в закоханої пари не народиться дитина з інвалідністю, чи коханий чоловік повернеться з війни цілим та неушкодженим, або що не трапиться страшної аварії, яка змінює лінію долі… Тільки завдяки сприйняттю, любові, силі духа, дружбі та підтримці можна подолати трагічні моменти життя.

В інклюзивній виставі братимуть участь талановиті танцівники та актори, які продемонструють три історії кохання. Артисти поділяться з глядачем власними життєвими історіями, покажуть силу віри та подарують любов і Гармонію», - говорить організатор, голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.

Стиліст проекту Світлана Теренчук говорить, що для акторів вбрання та аксесуари підбирали таким чином, аби підкреслити їх красу.

«Ми два роки працюємо з інклюзивним мистецтвом. Натхненницею до цього була Раєчка Панасюк. Один танець, який ми будемо презентувати – на її улюблений вірш Ліни Костенко «Людина не літає, а крила має!», - каже хореограф Тетяна Чистякова.

У день вистави в театрі Садовського презентують фотовиставку, присвячену Раїсі Панасюк.

«Під час вистави глядачі зможуть оглянути фотовиставку, яка була презентована в Києві, з якою ми потім познайомимо і жителів інших міст України. Виставка присвячена Раї, її діяльності, людині яка змінила життя багатьох українців і зняла бар’єри між звичайними людьми і людьми з інвалідністю», - говорить Людмила Станіславенко.

«В нашій країні інклюзія тільки розвивається, тому для всіх нас важливо вчитись долати бар’єри, і не лише зовнішні, а й внутрішні. Завдяки творчості та таким виставам ми станемо ближче один до одного. Приходьте на виставу з родинами і дітьми!», - запрошує І. Борзова.

У Вінниці відбудеться інклюзивна вистава про віру в життя, кохання та гармонію 

Учасники вистави:

  • Балет «Крила України» Центру військово-музичного мистецтва ПС ЗСУ

  • Танцювальний колектив «Гармонія»

  • Данс-клуб «Болеро»

  • Данс-клуб «Артфьюжин»

  • Інклюзивний колектив «Соняшник»

  • Іван Сивак, представник Національної паралімпійської збірної зі спортивних танців на візках

Організатор проекту - Громадська організація «Розвиток. Розвиток» за підтримки Українського Культурного фонду.

Вхід на виставу вільний. Запрошення можна отримати: в касі театру ім. Садовського (м. Вінниця, вул. Театральна, 13); Українському домі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2); реабілітаційному центрі «Гармонія» (м. Вінниця, вул. Винниченка, 5) або замовити за номером телефона 067-765-50-25!

У Вінниці відбудеться інклюзивна вистава про віру в життя, кохання та гармонію - фото 2

У Вінниці відбудеться інклюзивна вистава про віру в життя, кохання та гармонію - фото 3

У Вінниці відбудеться інклюзивна вистава про віру в життя, кохання та гармонію - фото 4 

Вiнниця.info