14 груд. 2015 13:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

63

0

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір»

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір»

 Валерій Коровій привітав польську громаду Вінниччини з початком різдвяних свят


У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір»

 Концерт колядок «Польський святвечір» зібрав 13 грудня у концертній залі «Плеяда» представників польської громади Вінницької області.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Атмосферу свята на заході, організованому Генеральним консульством Республіки Польща у місті Вінниці, учасникам дійства дарували хорові колективи консульського округу: Вінницької, Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей.

 Послухати різдвяних пісень та привітати польську громаду з початком свят на концерт завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, заступник Вінницького міського голови Андрій Рева, Генеральний консул Республіки Польща у Вінниці Томаш Олейнічак.

 «Сьогодні ми фактично починаємо відзначати дуже близькі для нашої душі різдвяні свята, і мені надзвичайно приємно перебувати у цій святковій залі, - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Валерій Коровій. - Цей рік був для нас дуже непростим, але ми рухаємося вперед. І надзвичайно важливо, що Україна і Польща сьогодні, як ніколи, демонструють, що вони поряд. В такий непростий час братня підтримка Польщі має дуже важливе значення, і ми відчуваємо її усім серцем».

 Валерій Коровій побажав усім присутнім миру, віри у завтрашній день та Божого благословення українському та польському народам, відтак з нагоди свята вручив дарунок Генеральному консулу Республіки Польща у місті Вінниця Томашу Олейнічаку.

 З вітальними словами до польської громади звернулися також голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник Вінницького міського голови Андрій Рева. Затим учасники та гості заходу мали змогу насолодитися творчими номерами різдвяного концерту.

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір» 

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір» - фото 2

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір» - фото 3 

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір» - фото 4 

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір» - фото 5

У Вінниці відбувся концерт колядок «Польський святвечір» - фото 6

ВИННИЦА.info